Top! Mooie rollen netjes thuis gebracht

Goede kwaliteit zoden , netjes op rol. Tot op de plek geleverd op pallet bij de plek van leggen ! Volgende keer zeker weer bij Graszodenkopen.nl

Mooi gras

Met een goede handleiding online en in de email is het leggen van de graszoden een fluitje van een cent

Prima kwaliteit en op tijd geleverd

Dit is onze eerste ervaring met een bestelling van een artikel zoals gras. Ik moet zeggen dat het een prima kwaliteit zoden is en dat de bezorging perfect op de voorgestelde tijd geleverd was. Nu nog groeien en daarna genieten van een mooi gazon. Grasmaaier zou daar dus mooi van pas komen :)

Snel en goede service

Ik ben tevreden.

Zeer snelle levering!

Binnen twee dagen geleverd. Was bij levering niet thuis maar bestelling is keurig op aangegeven plaats afgeleverd. Al met al een uitstekende ervaring.

Snelle goede service

Goede graszoden, snelle levering en erg vriendelijk geholpen bij afhalen.

Prima. Snel en goed!

Snel en goed.

Uitstekend!

Ik heb schaduwgras gekocht, alles is perfect!

Heel blij met het resultaat!

Na bestellen telefonisch contact opgenomen om de datum nog eventueel te verzetten, dit was geen probleem! Heel vriendelijk en goede service en tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Snelle levering. Mooi fris gras. Nette strakke zoden. Was binnen 2 uur gelegd! Zeker aan te raden.

Slechte communicatie en te late levering

Ik ontving geen mail als bewijs van mijn bestelling. Heb vervolgens dan contact opgenomen via het telefoonnummer en daar hielp een vriendelijke dame mij verder en stelde mij gerust dat ik de dag van levering zonder fout een mail ging ontvangen met het uur van de levering. Die mail kwam ook niet. Uiteindelijk de dag van levering dan maar zelf weer gebeld. Onze bestelling ging er tussen 16u en 18u zijn. Leuk dat je dan toevallig vanaf 16u niemand meer kan bereiken. Onze bestelling kwam er dan uiteindelijk om 20u15 door. 2u15 min te laat. Dan kan je het gras gaan leggen in het donker. Daarvoor namen wij een vrije dag op ons werk. Geen excuses, geen telefoontje echt niets van communicatie om even te late weten dat ze veel later gingen zijn. Wij zijn absoluut niet te spreken over de service. U kan mij wel mailen om mijn ervaring te vragen maar niet om mij op de hoogte te houden van mijn bestelling.

matig

de graszoden zaten vol met grote eikels.

Mooi gras, maar levering laat de wensen over.

Ik vind het zeer jammer dat wij een ganse dag hebben moeten wachten op ons gras. Er staat levering tussen 08u00 en 18u00. Dan vind ik het heel ongepast dat ze pas leveren om 20u30. Wij hebben zo goed als in het donker onze graszoden moeten leggen. Dat vind ik heel jammer.

Alles optimaal geregeld!

Fantastisch, alles is optimaal geregeld: we konden de bestelling nog aanpassen voor de levering, goed in prijs en op tijd geleverd, wat wil een tuinder nog meer. Bedankt

mooie volle graszoden..

Het gras werd netjes op pallet geleverd69m2 {de chauffeur wel even geholpen 800 kg] .De uitleg van jullie via de mail was duidelijk. Wij zijn er erg blij mee. Ons gras kwam van Ijsselstein.

Zeker voldoende

Levering gepland om 13 a 15h. Geleverd om 20h, zonder iets te laten weten, chauffeur belt zeker niet een half uur op voorhand. Niet alle producten geleverd. Kwaliteit van de graszoden wel goed en stevig, geen plastiek in verwerkt om het te verstevigen. Prijs - kwaliteit heel oke. Levering zeer matig.

Vlot en duidelijk

Goede zoden ,en netjes

Snelle levering,super.

Prima kwaliteit en snelle levering !

Prachtige service

Simpel om te bestellen, correcte afhandeling en opvolging van levering. mooie kwaliteit van gras. Zeker een aanrader!!!

Helemaal top!

Een hele goede service! Het bedrijft komt zijn afspraken goed na. Echt een aanrader.

Zoals beloofd!

Duidelijke website, voor 13:00 besteld de volgende dag in huis. Gras kwam in topconditie aan, ligt er nu enkele dagen in en het begint al flink te wortelen. Gewoon goed!

Op tijd

Gewoon top

JIT: just in time

Zo afgesproken, zo geregeld. Meer uitleg is niet nodig.

kwaliteitsvol.

grasmat werd zorgvuldig en correct geleverd. Geen topkwaliteit maar zeer goede kwaliteit.

Goeie snelle service

Het gras is inderdaad groener dan bij de buren :)

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.