Niet tevreden

Ik heb wel 2 verschillende kleuren gras ik had 2 paletten en er zit een inmens verschil op de kleur mvg

Mooie graszoden.

Mooie graszoden. Goede prijs. Genoeg geleverd, zelfs iets meer. Alleen niet voor de afgesproken tijd geleverd, wel geld terug gekregen van de tijd levering.

Fantastische service

Goede kwaliteit, top levering

Uitstekend, zou het zo weer doen!

Het bestellen ging gemakkelijk alles was duidelijk, ik had aangegeven de hele dag thuis te zijn. In de ochtend netjes een berichtje gekregen in welk tijd vak hij zou komen. Een half uur voordat hij arriveerde heeft hij ons netjes gebeld dat hij onderweg was. We hebben duidelijke instructies meegekregen. Niks op aan te merken!

Gewoon goed geregeld

Online besteld en volgens afspraak bezorgd. Tijdig geïnformeerd over het moment van leveren. Bij de order ook een magazine per mail toegestuurd over het gras en de verzorging ervan.

Dat de levering zeer laat was . 20.45

De graszoden waren supet goed van kwalitiet en het was aangenaam voor ze te leggen .

Hele slechte zoden!!

Bovenste 20 rollen van de pallet prima! Die 30 eronder, wat liggende op de pallet niet waar te nemen is, heel slecht. Als je er naar keek vielen ze al uit elkaar. Voel me bijzonder verneukt door deze firma, NOOIT weer!

alles was perfect in orde

vlugge levering niet te duur en alles zoals het hoort dus perfect

Prima ervaring.

Snelle en correcte levering én, wel zo belangrijk, een prima grasmat ontvangen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit ,mooie verse graszoden. Klantvriendelijke bejegening.

Boven verwachting!

Dankzij de duidelijk website gekozen voor Graszodenkopen.nl. De ervaring na online-bestelling t/m de levering was ook meer dan prima. Graszoden lijken van goede kwaliteit voor zover we dat op dit moment, 5 dagen na het leggen, kunnen bepalen.

weer is prima kwaliteit geleverd.

Het is de 2e keer dat ik bij dit bedrijf graszoden gekocht heb. De levering evenals de vorige keer conform afspraak en de zoden zijn van uitstekende kwaliteit .

wij waren niet erg tevreden

er waren verschillende droge en gescheurde rollen bij en ook een rol met gaten in.daar we wat teveel besteld hadden hebben we het met pas- en snijwerk wel goed gekregen

Afspraak is afspraak en gezond is gezond!

Bestelling verliep volgens plan. = AFSPRAAK Graszoden zien er zeer goed uit. = GEZOND

Prima kwaliteit zeer goed

Zeer goede grasmatten

Algemeen goed

Levering en opvolging was correct, enkel grasmatten waren op sommige plekken heel dun.

Zeer mooie graszoden , van zeer goede kwaliteit. Bedankt.

Was zeer gemakkelijk om leggen, was geneen rol die kapot was.

Snelle, correcte afhandeling van mijn bestelling! Superblij met dit mooie gras!

Prima gras - snelle levering

Op het eerste gezicht prima gras dat allicht ook navenant zal groeien. De levering gebeurde volgens afspraak. Negatief is alleen de kostprijs van de levering. 60 euro voor in mijn geval een kleine levering van 16 vierkante meter is eigenlijk echt overdreven. De koerierdienst zoals in dit geval kan heel wat dergelijke leveringen gemakkelijk combineren. Positief hierbij is wel dat een dergelijke kleine levering mogelijk is.

Kwalitatief product en aardige behulpzame mensen

Snelle verwerking van de bestelling, vriendelijk geholpen tijdens ophalen en duidelijke info ontvangen op mijn gewenste vragen. Perfecte organisatie

Snelle levering en prachtig gras!

Goede service. Kennis van zaken en snelle levering van het gras.

Aanrader

Zeer goede communicatie snelle levering en top product geleverd .

Mooie graszoden

Prima levering

Goede kwaliteit en correcte levering.

Wij hebben een woensdag besteld en vrijdag zijn de graszoden geleverd. Van snelle service gesproken. Ze moesten helemaal naar België komen maar daar heeft niemand een punt van gemaakt. Het enige minpuntje was dat het uur van levering niet klopte, ze zeiden tuss 11 en 12u en kwamen uiteindelijk om 20u pas. Maar geen enkel probleem. We zijn al blij dat ze geleverd zijn. De graszoden waren makkelijk te leggen en zien er van uitstekende kwaliteit uit.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.