Optijd geleverd en mooi goed gras

Heel makkelijk om online te bestellen, geleverd op de afgesproken dag, en mooi binnen de tijdzone die werd door gegeven van de bezorger. De bezorger was ook nog zo vriendelijk om de graszoden via het achter steegje bij de tuinpoort te plaatsen. Hartelijk dank daarvoor. Is zeker een aanrader .

Oké

sommige grasmatten zaten stukken in.maar in het algemeen goede kwaliteit.

GOED GEDAAN!

makkelijk bestellen, telefonisch het goed antwoord paraat. alles met alles gewoon prima!

Snel geleverde nette graszoden

De zoden zijn volgens afspraak geleverd. Nette strak gerolde zoden.

Perfecte service!

Tevreden over service, levering en kwaliteit!

Heel tevreden!

Vriendelijk netjes op tijd

Prima geregeld !

De zoden besteld online en de volgende werkdag geleverd. Leverering tussen 7 en 9 was niet gehaald, maar 10 uur (uurtje later) vond ik geen nog steeds vroeg genoeg.

Heel fijne ervaring

Vlotte levering, vlug en op juiste uur mooie graszoden, die ik vlot kon leggen goede prijs-kwaliteit verhouding

Zeer goeie kwaliteit gras.

Het gras is een zeer goeie kwaliteit, is erg mooi groen en sterk gras! Ook is de service van Graszodenkopen.nl uitstekend!

Goede service, graszond van hoge kwaliteit, snelle levering.

Ik ben tevreden met kwaliteit van service.

Supermooi gras!

Het gras is zeer goed van kwaliteit, het ligt nu in de tuin. De hovenier was ook zeer te spreken over de kwaliteit en vroeg gelijk jullie naam en website.

Erg klantvriendelijk en flexibel

Aanrader!

Mooie kwaliteit..wortelt snel..

Snelle correcte levering van een prima product

Zie boven

Kwalitatief, goed en snel, wel wat duurder geworden!

Heb hier vaker gras besteld en mij is opgevallen dat de m2 prijs aanzienlijk is gestegen en zijn de prijzen nu marktconform. Verder prima bedrijf, snelle levering en fijn gras.

Gemakkelijk opgehaald in Gasselte

Ze lagen al klaar. Was binnen 5 minuten weer onderweg

Snelle en kwalitatief goede levering

Goede en snelle levering

Mooi gras voor weinig

Snelle en correcte levering. Chauffeur probeerde zelfs om de pallet via de garage naar de achtertuin te rijden.

Het bestellen ging goed, de levering ook. Maar toch een aantal rollen gehad die kapot waren

Volgens afspraak

Heel content!

Correct en op tijd geleverd. De graszoden leken van goeie kwaliteit en in heel goede staat geleverd. Dus het resultaat ziet er goed uit. Nu fingers crossed dat ze ook goed aanslaan want de ondergrond was heel modderig.

Makkelijk betsel proces en duidelijke communicatie

Bestelling en communicatie ging goed. De uiteindelijke levering duurde langer dan verwacht (was overmacht) alleen jammer dat dit niet werd gemeld en ik er achteraan moest bellen. Uiteindelijk na een paar uurtjes vertraging hebben we het gras toch gekregen en kunnen neergelegen voor de avond.

je krijgt wat men belooft

Medewerker hielp mee inladen.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.