Echt heel goed.

De graszoden zagen er goed uit. De kleur van het gras is mooi donker en er zaten geen kale plekken in. Dankzij de uitleg in magazine die je als bijlage in de mail krijgt is het super makkelijk om het zelf te doen. Er staat echt stap voor stap uitgelegd hoe je te werk moet gaan. Wij hadden er ook aanlegbemesting bij laten leveren zodat het gras een goede boost krijgt waarneer het gaat wortelschieten. Ervaring tot nu toe is super.

Snel en vlot

Snel en vlot

Levering laat te wensen over

Wij hadden extra betaald om te laten leveren tussen 8u en 13u. Grasmatten ontvangen om 17u! Geen track and trace mail gekregen. Meermaals gebeld en niemand die een antwoord kon geven

het afgesproken uur is een beetje tegengevallen

had mijn bestelling aangevraagd om s' morgens te levering ( 30 euro bijbetaling ) resultaat mijn gras werd geleverd om 18.30 s'avonds dat vond ik wel jammer. volgende bestelling moet ik eens over nadenken . grt gras is wel degelijke kwaliteit waarvoor dank

Snel geleverd goede kwaliteit

Goed gras, goede service

Snelle levertijd, goede service: flexibel in het verzetten van leverdatum. Mooi gras netjes voor de deur afgeleverd.

Het gras ziet er mooi uit

Chauffeur die het kwam brengen was ook heel aardig en vriendelijk

Snelle levering en perfecte kwaliteit

Kreeg ook nog goede tips voor de eerste dagen mbt het weer en onderhoud

Super goede ervaring en product en zeer vriendelijk geholpen

Aan de telefoon hoorde ik het al, die mensen denken mee!! Snel geleverd, enorme service tijdens de levering! Vooralsnog een perfect uitziend en goed verzorgd product!! Met liefde geteeld, verzorgd en bezorgd Betaalbare kwaliteit en service ook nog ! Ze nemen de tijd voor je Heb leuke foto’s en filmpje gemaakt ik werd er zo blij van maar kan ze helaas niet uploaden hier

Prima geregeld alles. Gras ziet er goed uit.

Goede kwaliteit en op afgesproken datum geleverd.

Voldoet volkomen aan alle verwachtingen

Duidelijk en makkelijk

Alles volgens afspraak. Goed gras en snelle service.

Top gras en makkelijk te mee te werken

Snel geleverd en voor de regenbui toppie.

Makkelijk besteld, betaald en opgehaald

Mooie kwaliteit gras, makkelijk besteld via de website. Snel geleverd.

Eenvoudig te bestellen, correcte levering en goede kwaliteit!

Nadat de werkmensen van onze werf onze tuin als een stortplaats achtergelaten hadden, wilden we op een weekend tijd weer een mooie tuin. 50 m² schaduwgras besteld en voor een standaard levering gekozen. In de voormiddag even gebeld om te vragen wanneer de levering zou plaatsvinden en we kregen netjes een tijdslot. De levering gebeurde correct en het leggen van de grasmatten ging zeer vlot. De perfecte manier om op korte tijd een prachtig resultaat te bekomen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit, propere rollen, correcte levering

Snelle levering, mooi gras

Top service, ook bij veranderen van bestelling perfecte service

Goede kwaliteit en snelle levering

a

Goede kwaliteit, snelle levering

Van begin tot eind super goed geregeld. Goed geïnformeerd over levering.

Netjes volgens afspraak geleverd

De grasrollen waren van goede kwaliteit!!!

Super service

Gewoon goede kwaliteit en prima mensen! Zelf de verkeerde datum gekozen, gebeld geen enkel probleem! Chauffeur zeer correct! Dus prima service

Zeer goede kwaliteit

Goede kwaliteit van graszoden, op een paar kleine stukjes na die beschadigd waren alles kunnen opgebruiken. Zeer goede levering.

Prima service.

Goed en correct behandeld. Aangezien wij voor de eerste keer hier waren een beetje verwarrend dat er op kantoor niemand is. Misschien even bordje plaatsen dat kantoor nu achter ophet terrein is.

Snelle en goede service.

Binnen 2 dagen na bestellen de graszoden ontvangen. Goede kwaliteit graszoden en snelle goede service, bovenal betrouwbaar. Zou het iedereen aan kunnen raden hier te bestellen.

geweldig

zeer correct bedrijf, goede afspraken en snelle levering bedankt

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.