Snelle levering en een prima grasmat

De levering stond gepland op 28 april tussen 12.00 en 16.00 maar om 10.00 stonden ze al voor de deur., dezelfde dag de zoden gelegd. Er was ruim voldoende korrelmest bij geleverd voor een oppervlakte van ruim 100m2 Daarna zijn we meteen begonnen met sproeien en ondanks deze warme dagen een top gazon en een prima kwaliteit!!

Kwaliteits mat!

Het gras ziet er zo goed uit en ligt er zo strak bij dat velen vragen of het een kunstgras mat is. Ondanks de extreme hitte van de afgelopen dagen toch gelegd en het gras goed het heel goed. Graszodenkopen.nl is wat mij betreft echt een aanrader!

Goede snelle service, top kwaliteit

Snelle bezorging en goede informatie over levering. Daarnaast zijn de graszoden van goede kwaliteit.

Geweldig top gras

levering netjes en op tijd geleverd gras gelijk gelegd en top kwaliteit ben zeer tevreden.

Snelle levering. Prima graszoden. DIK tevreden!

Levering was snel. Maar met heet weer in plastic gewikkeld maakt het risico op broei wel groot. Er zitten bruine plekken in de grasmat. Ik verwacht dat die de komende weken wel groen worden want als je er doorheen borstelt met je vingers zie je dat het onderin wel groen is. Ik wel blij met de zoden want de meeste leveranciers kunnen überhaupt niet leveren.

levering op tijd en kwaliteit goed

Bijna geen verlies door scheuren. Prima graszoden.

uitstekend

de dag ervoor heb ik voor 13.00 besteld. de volgende dag,was de bestelling voor 16.00 binnen. gelijk de graszoden gelegd,en het ziet er fantastisch uit.

Supersnelle levering van topkwaliteit

De graszoden zijn super snel geleverd en waren eenvoudig te leggen met een strakke grasmat tot gevolg. Ontzettend blij!

De graszoden werden op tijd geleverd en zagen er top uit. Gelijk erin gelegd en besproeit en na 5 dagen al een top resultaat.

Duidelijk en snelle dienstverlening met mooie graszoden

Afspraak is afspraak ook al kwam de chauffeur een uurtje te laat conform de afspraak. Dat mag de pret niet drukken van een mooie groene mat!

Hele goede service

hele goede service en de graszoden zien er prima uit zou het iedereen aanbevelen daar graszoden te halen

Prima zoden

Prima graszoden. Er zaten wel wat steentjes in de rollen maar dat maakt voor het leggen of de kwaliteit niet uit. Al met al tevreden met het resultaat.

Het is geen aanrader

De zoden zijn op tijd geleverd en gelijk 09-07 en andere dag gelegd Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van de geleverde graszoden; ze waren dun gesneden en vielen regelmatig uit elkaar bij het leggen. Bovendien was het gras sterk geel verkleurd, soms zelfs bruin en slechte geur. Mijn indruk is dat deze zoden al enige tijd hebben gestaan voor ze afgeleverd zijn. De zoden liggen nu een week en nog zijn op die verse plaatsen nog bruin Ik heb idee dat er maar een grassoort opkomt en rest weg blijft en daarbij komt had bemesting besteld voor 140 m² ,staat er op de zak maar voor 100m²

Uitstekende kwaliteit en service!!

Heb eerst gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. Daarna via de website bestelt en kon het de volgende ochtend al ophalen. Daar aangekomen vriendelijk ontvangen en geholpen. De kwaliteit is goed en de graszoden waren vers... Dus al met al een aanrader!!

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede zoden en fijn dat de koerier even overlegd op welke plek de zoden het beste geplaatst kunnen worden.

zeer tevreden

na aankoop via internet, perfect op de hoogte gehouden met mails over de levering. netjes op tijd geleverd,maar de broei zat er al behoorlijk in. Binnen 2 uur de zoden gelegd,en veel gesproeit dus het moet goedkomen.

Prachtig. Makkelijk te leggen. Goede levering.

Mooie zoden. Echt stevig en vers. Goed volgens afspraak geleverd. Handig dat de bestelling zo kort van te voren kan. Zo kon ik bestellen nadat de ondergrond helemaal klaar was. Schaduwgras echt een aanrader. Dit bij soort anderen nog niet gezien.

Goede kwaliteit gras, prima service

Via internet bestelling klaar laten zetten en zelf afgehaald. Prima uitleg van de eigenaar. Gras zonder problemen kunnen leggen. Slaat goed aan.

Volgens afspraak en voor een goede prijs!

Duidelijke informatievoorziening, goede prijs, tijdig en volgens afspraak geleverd.

Prima gras

Alles zoals verwacht, levering was netjes op tijd, vriendelijke chauffeur. Ook fijn dat je in de bevestigingsmail van de bestelling meteen een hele gids krijgt over aanleg en verzorging van het gras. Enige bijzondere is dat ons gras niet in Drenthe kwam zoals verwacht, maar kennelijk bij een ander bedrijf vandaan kwam (Direct Gazon), uit Limburg. Ik weet niet wat de reden hierachter was, maar dit gras is ook mooi groen, dus het maakt mij ook eigenlijk niets uit. Meteen de tweede dag waren de banen al minder zichtbaar en stond het gras gezellig rechtop, kan niet wachten tot we er overheen kunnen rollen. Met 2 honden zal het gras ook goed getest worden op stevigheid straks.

Levering was veel later dan de afgesproken tijd. Maar vriendelijke chauffeur en goed geleverd. Mooie rollen en geen scheuren. Helaas was de bestelde bemesting niet meegeleverd. Hier een mail over gestuurd, snelle reactie en goed opgelost.

Slechte zoden en geen goede respons op vragen

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van de geleverde graszoden; ze waren dun gesneden en vielen regelmatig uit elkaar bij het leggen. Bovendien was het gras sterk geel verkleurd, soms zelfs “slijmerig” en slecht ruikend. Daarnaast zat er een groot mierennest op de pallet bij de onderste zoden. Mijn indruk is dat deze zoden al enige tijd hebben gestaan voor ze afgeleverd zijn. Na een aantal mailtjes heb ik van graszodenkopen.nl ook geen verklaring gekregen over de slechte kwaliteit van de zoden.

Graszoden geleverd volgens afspraak

De graszoden werden keurig op de afgesproken dag afgeleverd door een vriendelijke, behulpzame chauffeur. In een paar rollen zat een donker stuk, geen idee hoe dit gekomen is/wat dit is. Op die plekken lijken echter alweer groene sprieten door te komen. De rest ziet er prima uit en lijkt goed aan te slaan. We kunnen bijna maaien! Ook telefonisch goed te woord gestaan.

gras is van goede kwaliteit, bezorging minder stipt dan gehoopt

Vorige week heb ik de graszoden ontvangen. Meteen gelegd en goed besproeid, en het gazon ligt er nu mooi bij. Alleen het bezorgen ging niet vlekkeloos. Ik had het bericht gekregen dat ze tussen 11:00 en 15:00 zouden worden bezorgd, en dat is uiteindelijk 17:15 geworden. Niet handig aangezien ik hulp had geregeld en die ook moest wachten.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.