Vernieuwend Groen

De levering is snel en duidelijk verlopen. Uiteindelijk in combinatie met de groeigids is ons gazon snel aangegroeid en met het goede weer is het snel mooi groen. Volgende week kunnen we beginnen met maaien!!! Top service en duidelijke voorwaarde.

Service en kwaliteit

Vorig jaar een stukje gras gelegd en dit jaar besloten om meer gras aan te leggen (81m2). Met het warme weer aarde de tuin in gekruid, gevlakt , natgespoten. Levering op vrijdag , keurig geplaatst op een schaduwplek(lukte niet om binnen 3 uur te leggen) maar door de schaduwplaats gelukkig geen broei gehad. Per mail wordt je keurig op de hoogte gehouden over je levering en de instructies met warm weer. Zoden liggen nu net 1 week en het gras ziet er keurig uit. Graszodenkopen.nl een échte aanrader qua prijs, levering en kwaliteit gras. Van 5m2 naar 81m2 daar kan ik wel een goede grasmaaier voor gebruiken in plaats van een handmaaiertje.

Marige kwaliteit graszoden

Heb ca 15m2 graszoden gekocht. Het leggen ging zonder problemen. Na de 1e sproeibeurten bleken de wat modderig ogende zoden niet zozeer vies als wel dood. Nu, na 5 dagen met 3 sproeibeurten per dag, ziet het gazon er nog steeds niet goed uit met veel grotere en kleine bruine dode plekken! Teleurstellend! Kan er nu niets meer aan doen maar bereid me voor op t nazaaien van ca 2,5m!

goede en duidelijke site is al goed begin

Vond informatie op site duidelijk en je weet meteen waar je aan toe bent voor aantal graszoden prijs en bezorgkosten.En prima uitleg voor het zelf leggen.Op tijd geleverd.Top

Binnen 1,5 dag geleverd wordt niet waargemaakt.

Om afhankelijk van het weer op het laatst te kunnen bestellen had ik gekozen voor woensdagmiddag bestellen zodat ze op vrijdag geleverd konden worden helaas was dit niet meer mogelijk. Telefonisch contact lukte niet meer want de zaak was al om half 5 gesloten. De week daarop eerder besteld voor vrijdag echter de weersomstandigheden waren achteraf niet ideaal en had liever een paar dagen later willen beslissen. Pallets werden op vrijdag geleverd met plastic erom. Dat is niet ideaal en een aantal zoden waren door broei al op vrijdag verbrand. Tip geef vooraf of tijdens het bestelproces aan dat de weersomstandigheden vragen om leggen op dezelfde dag. Je krijgt nu pas de tips als je al besteld hebt.

Op en top TOP!

Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Ondanks de hitte (tropisch warm) zagen de graszoden er goed uit. Nog dezelfde dag gelegd en het resultaat mag er zijn. Hier en daar een kleine bruine vlek maar dat trek wel bij. Misschien wat premium graszaad inzaaien. Nog even en de grasmaaier kan er overheen. Laat maar komen :)

Zeer slecht, niet alleen verkeerde levering EN 1/3 slechte kwaliteit MAAR ook geen response in 3 wkn

1) de 2 pallets waren verschillend van kleur, type gras en dikte (18cm vs 22cm). 2) de kwaliteit van diverse rollen was slecht. diverse rollen hebben we niet eens gelegd en na 2 weken was 1/3 dood (ervaren hovenier heeft gelegd). 3) na 2x bel (met afspraak op reactie) en 3 mails geen enkele reactie nar 3 weken. Schandalig! Gr, Aart

Vriendelijk

Gras besteld wel met heel warm weer. Gras voor half 9 geleverd top. We hebben het gelijk gelegd en gesproeid. Om 11 uur lag het erin. Twijfel wel een beetje over de kwaliteit. Nu anderhalve week later de kale dore plekken nog niet weg ? Dus weet het eigenlijk niet zo goed

Scoren op bezorgkosten

Voor een rit van nog geen 40 km € 145,- aan bezorgkosten rekenen!

Snelle levering en goede uitleg en service, zoals het hoort, gras doet het prima.

Prachtig uitzicht op een mooi grasveld met een goed glas wijn!

Goede site, duidelijke informatie en instructies. Wij zijn er heel erg tevreden mee, onze voortuin moet ook nog gebeuren wij gaan zeker hier weer bestellen!

Ik zat in dubio over een kunst of echte grasmat en ben superblij met echt gras.

Heerlijk om in het echte gras te zitten.

TOP Service

Alles volgens verwachting geleverd. mijn voortuin moet in de toekomst ook nog en hoef niet op zoek te gaan naar een andere verkoper.

Duidelijk en goed

Graszoden besteld. Via de mail duidelijke instructies gehad over hoe te leggen en wat er vooraf moest gebeuren. Ook mest ter bevordering van hechting gras erbij geleverd gekregen. Doet snel zijn werk.

Makkelijke site om te bestellen en ze worden netjes en verzorgd op tijd geleverd

Duidelijk in hele proces. Goed bereikbaar. Professioneel. Prima service.

Dinsdags gebeld. Zoden waren nog ruim op voorraad. Het was erg warm. Woensdag besteld. Conform afspraak geleverd. Tussendoor nog contact gehad. Super klantvriendelijk en professioneel. Handboek bij de zoden geleverd. Erg fijn om te hebben. Zegt wat over de kwaliteit. Kwaliteit zoden erg goed. In verband met warme weer avond ervoor nog een mail dat binnen 3 uur gelegd moest worden. Goed meedenkend. Al met al van vooraan tot achteraan in het proces heel betrokken en professioneel. Zeker een aanbeveling waard.

Mooie grasrollen.

Mooie rollen en mooi op tijd geleverd ondanks het erg warm was. En een keurige beschrijving via de mail gehad . Gelegd volgens beschrijving en doet het na een paar dagen al netjes .

Heel mooie gazon

Levering verliep heel soepel, ik hoefde niet eens thuis te blijven. Omdat het een hele warme dag had netjes van te voren een mail gekregen met instructies. Mijn gras ligt er nu net 3 dagen in maar begint zelfs al te groeien. Enorm blij met onze gazon.

Mooie rollen gras, goede kwaliteit!

Woensdag online besteld, vrijdagmiddag opgehaald. Afhandeling goed geregeld, alles stond klaar opladen en weer door. Omdat het zo warm was direct verwerkt. Super om direct een mooi afgewerkt veldje te hebben!!

Het gras online begin van de week besteld en aan het eind van de week gehaald en gelegd. Direct gesproeid ivm het warme weer. Wij zijn heel blij met onze tuin. Enige wat misschien op de site aangepast dient te worden is wanneer je een datum invoert wanneer je graszoden wilt hebben en deze die dag niet te leveren zijn heeft de site geen alternatieve datum/ dag.

Lastig omdat het gras nu pas 2 dagen ligt

Tel. Goed te woord gestaan. Levering gelijk in de ochtend om half 9 echt top. Het was wel heel warm weer we hebben het gelijk gelegd en gesproeid. Op het eerste oog ziet het er wel oké uit. Had verwacht dat de structuur iets fijner was en er meer gras in zou zitten. Dus hoop dat het snel groeit. Alle tips opgezocht en ????

Prima, goede kwaliteit en service!

Binnen 2 werkdagen geleverd, goede service had niet juiste e-mailadres doorgegeven. Even gebeld en werd gelijk aangepast. Mail ontvangen ivm warme weer met duidelijke instructies. Chauffeur belt netjes 30 minuten van te voren levert het op plaats af en geeft gedetailleerde uitleg om de graszoden te leggen. TOP!

Mooi gras maar afhandeling kan beter

Kleine 2 weken geleden gras besteld met aanleg bemesting wat aanbevolen wordt. Gras ligt er mooi helaas ontbrak de aanleg bemesting. Gelijk contact gezocht en zou tot 2 keer na gestuurd worden. Helaas nog niks mogen ontvangen dus dit kan echt beter.

Mooie volle grasmatten!

Heel erg tevreden, de matten zijn heel vol en netjes afgesneden en op tijd geleverd! Echt een aanrader!

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.