Geweldig!

Aflevering echt top tot achterlangs (smal betegeld pad) bij de poort. Gelijk begonnen met leggen. Mest eronder gedaan. Als schaduw op gras kwam (middag/avond) gesproeid. In vroege ochtend licht besproeien. Binnen week zat het vast en konden en moesten wij al gaan maaien. Graszoden prima verpakt. Zowel in de mails als chauffeur waarschuwde voor mogelijke broei als er niet gelijk gelegd zou worden. Inderdaad goede waarschuwing. Wij zijn dik tevreden!

Duidelijke communicatie en goede kwaliteit

Het bestelproces was erg eenvoudig en de levering werd precies conform afspraak verzorgd. Het bijgaande advies per mail en van de chauffeur heeft ook veel geholpen. De kwaliteit van het gras is goed alhoewel er hier en daar wel wat bruine plekjes zijn ontstaan. We gaan er vanuit dat dat de komende tijd wel weer dichtgroeit.

Zeer tevreden!

Levering netjes op tijd door vriendelijke medewerker die nog even wat adviezen gaf. Zeer mooie grasmatten! Er zat op de 105 stuks er 1 die wat minder mooi was de rest zeer recht en gelijk matiggesneden. Mooi dik gras. Zeer tevreden met onze keuze, uitstekend product!

Super service!

Goede en klantvriendelijke service aan de telefoon, goed bestelproces en snelle levering! Vriendelijke transporteur en de kwaliteit van de zoden is echt heel erg goed!! Kan niet bedenken wat er beter zou moeten.

heerlijk om in een paar uur een groene grasmat te hebben

In een droge tijd mijn grasmat gelegd. Met dagelijks onderhoud lag deze met een week vast aan de ondergrond. Een goed product voor een lage prijs.

Top kwaliteit. Net kunstgras, zo vol en groen.

Value for money zeer hoog.

zeer tevreden mooie graszoden, snelle levering, gelegd bij 23 graden ziet er mooi uit.

Top geleverd en voldoende informatie vooraf.

Na het leggen zou je zo door het gras willen rollen

Goede kwaliteit gras, jammer dat ik het tijdstip van leveren niet zelf kon bepalen.

Mooi gras keurig gesneden in goed verwerkbare en stevige zoden. Alleen had ik graag het tijdstip gekozen hoe laat ze geleverd werden ivm het broeierige weer en omdat de klus pas in de avond gepland stond. Mvg Rick Bernardus Bernardus Bestrating Ps kan de foto niet uploaden ivm max 5 mb

Snelle service en levering

Door de corona was iedereen volgens mij in de tuin bezig want in de buurt was nergens gras meer te krijgen. Gelukkig vond ik online graszoden.nl. Op de site kon ik makkelijk het aantal m2 aangeven en bestellen. De bezorging ging snel en netjes. Nu ben ik geen tuinman maar door de goede stevige zoden was het makkelijk leggen. Ook krijg je op de mail een handig aanleg/onderhouds overzicht. Op de foto de dag dat het gras net gelegd was.

Uitstekende service

Als een van de weinigen die nog kwalitatief goed gras leveren. Alles werd keurig netjes volgens afspraak geleverd. Zou dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.

Keurig volgens afspraak geleverd en goede kwaliteit gras. Levering uitstekend.

Keurig volgens afspraak en goede kwaliteit

Het gras werd keurig op tijd geleverd en de kwaliteit was goed zoals te zien is op de foto van het eindresultaat. Ze zijn ook een van de weinige die in deze tijd van schaarste gewoon kunnen leveren

Prima site om graszoden te kopen

Na wat zoeken kwam ik hier terecht, prima site, na de bestelling even telefonisch overleg gehad over de mogelijke extra vroege levertijd op de lever dag. Dit werd gedaan en kon ik mooi voor 12 uur de geleverde zoden neerleggen. Kwaliteit is goed bedankt. Nu zijn we aan het wachten op het resultaat. Denk dat het goed gaat komen

Goede service!!

Heel mooi gras en makkelijk te leggen met jullie advies... nu nog een Bosch grasmaaier

Snelle levering van hele mooie zoden

Bestellen via de site leek mislukt te zijn , maar ik kreeg toch een mail. De zoden werden vlot geleverd door een vriendelijke en behulpzame chauffeur. Tuin knapte direct op door deze prima zoden.

Geweldige service!

Bestellen ging snel. Het afhalen ging helemaal super!

Perfecte kwaliteit graszoden

Een vriendin van mijn dochtertje stond even te kijken bij de nieuw gelegde graszoden. Ze draaide zich om naar mij en vroeg, 'is dat kunstgras of is dat echt gras?'. Bestelling kwam keurig op tijd en het gras is lekker dicht en supergroen. Echte kwaliteit!!

Alles is volgens afspraak verlopen.

Ik heb schaduwgras gekocht. Het ziet er netjes uit. Zowel telefonisch als digitaal is het bedrijf goed bereikbaar.

Fantastisch!

Prachtig groen, heel ‘vers’, toen wij het haalden was het nog nat van de regen, in de tuin meteen uitgerold bij 24 graden....Resultaat een schitterend gazon! Nog eens graszoden nodig? Weer naar graszodenkopen.nl !! Op de foto ligt de tuinslang er nog maar de foto is gemaakt tijdens een flinke regenbui! Prima voor de zoden!

Super mooi gras en leuk personeel!

We kwamen aanrijden en een vriendelijke jongen hielp ons en ik kon betalen en mn vader reed door na achteren waar een jong ventje mijn vader hielp inladen! Bij de uitgang nog een emmertje bemesting en op naar huis. De graszoden waren van goede kwaliteit! Nu wachten tot ze groeien en aanslaan! Onze ervaringen is erg goed en super blij mee! Zelfs mijn franse bulldog pup Herman is er erg blij mee

Satisfied, but it could have been perfect.

Ordered then delivered by 2 days. quite fast. Grass delivered after 13h, so the grass was a bit dry already. Several places of grass were already yellow, which means they were burnt in hot and dry weather. Though it can happen as the weather was quite warm and dry, but expect it were well taken care of. Overall, I am satisfied. it could have been perfect, but this kind of natural product can normally be like this. So, I would give 9 out of 10.

Goede kwaliteit graszoden en een snelle levering.

Helemaal top

Snel geleverd, prima service en top gras!!

Kwalitatief prima

Prima kwaliteit. Gras ok, dikte ok, kleur ok en tot in de achtertuin geleverd. Ook heel fijn: geen netten in de zoden, wat je nog wel eens tegenkomt in de graszoden van tuincentra. Ben er zeer tevreden over.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.