Super mooi gras

Goed geholpen, aardig personeel. Het gaat af en aan en toch weet het personeel de sfeer goed te houden!. Complimenten!!! Het gras is van uitstekende kwaliteit. Heb maar een klein stukje van mijn tuin vervangen en heb nu al spijt dat ik toch niet alles heb gedaan. Echt een aanrader!

Uistekende service

Per ongeluk te weinig besteld, ik kon de volgende dag nog extra halen ondanks de schaarste. Super!

Kwaliteit, goede prijs, goede bezorging

Bestelling ging vlot, goede informatie via de mail. Fantastische chauffeuse die zeer behulpzaam was. Gras lag snel en ziet er robuust uit.

Ondanks de droogte goede kwaliteit graszoden en keurig volgens afdpraak.

Hier in de omgeving (Drenthe) zijn er geen graszoden meer te krijgen ivm de droogte. Via graszodenkopen.nl toch nog graszoden geleverd gekregen, van goede kwaliteit en keurig volgens afspraak. Ondanks de warmte van vandaag weinig graszoden met broei (konden ze niet uitrollen aangezien t 200 m2 was). Goede kwaliteit gras (premium speelgras). Zijn grove grassprieten en ziet er uit alsof t tegen een stootje kan.

Goede kwalitwit en snelle service

Snel bezorgd, goede kwaliteit graszoden. Makkelijk te leggen. Aanleg en onderhoudsgids is zeer goed en duidelijk

Goede kwaliteit en service.

Makkelijk bestellen, op te halen in te laden.

Kwalitatief zeer goede graszoden en snel geleverd!

Ondanks de extreme warmte de afgelopen dagen waren de graszoden kwalitatief erg goed en eenvoudig om te leggen. Lekker snelle levering en goede communicatie over het bezorgen. Ook de aanlegtips zijn altijd handig. Nu kan er weer van dit gazon genoten worden. Kortom: zeer tevreden!

Netjes op tijd geleverd, goede communicatie en mooie verse graszoden. Erg tevreden!

Super gras en goed geleverd

We hebben het gras in goede conditie ontvangen en gelijk verwerkt. Nu een week later kunnen we al gaan maaien en zijn de banen al bijna niet meer zichtbaar. Top voor elkaar!

Top advies en snelle levering

Deskundige advies, duidelijk, een mooie overzichtelijke en eenvoudige wijze uitgelegd handleiding, zeer zeker aan te raden voor een prachtig gazon !

Perfect afgeleverd gras

De graszoden werden zelfs, ondanks dat ze door een smalle toegang achterom toegang hadden, perfect in de tuin afgeleverd. De zoden waren van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en snelle levering

Het bestelproces is gemakkelijk. De levering was goed, geen enkel probleem met het leveren voor de deur. Ik ben zeer tevreden

snelle levering en top kwaliteit Gras

Mijn ervaring is zeer goed. het bestellen ging snel en eenvoudig en de levering verliep soepel. De kwaliteit van het gras is uitstekend.

deze keer slechte kwaliteit

Waren wij vorige keer tevreden over de levering van de graszoden, deze keer niet. De rollen waren lang niet altijd “vol” en in de tweede plaats hebben wij een pallet van oudere datum gekregen. Uitgedroogde rollen die maar de helft van het gewicht waren dan de andere twee Met als gevolg smaller en past het niet meer Nee, niet tevreden. Groet J,P. de Wit

Speelgazon en snelle levering

Gazon lig nu een week en ligt er goed bij. Tevreden over de levering en kwaliteit van het gazon.

Goede stevige schaduwgraszoden, voor de deur geleverd

We hebben schaduw graszoden besteld en deze zien er robuuster uit dan de speelgras zoden die de overburen hebben. De zoden waren goed vochtig, mooi op maat gesneden en eenvoudig (zelf) te leggen. Het resultaat ziet er goed uit,

Tuin is weer perfect

Mooi groene gras Goed verpakt Op tijd geleverd

Mooi gras en prima service

Met de bestelling extra betaald voor een ochtendlevering. Wegens omstandigheden (?) lukte het niet om in het gewenste tijdvak te leveren. Nadat ik contact had gezocht werd er netjes gereageerd en kreeg ik het extra betaalde bedrag terug. Prima service uiteindelijk. Het gras ligt momenteel vast te groeien en ziet er goed uit!

goed geregeld

de graszoden zelf opgehaald, lagen netjes klaar op een pallet en er was zelfs assistentie bij het inladen. Mooi donkergroen.

Snelle levering en goed bereikbaar via email / telefoon

Ik ben tevreden over de service, alleen was mijn hovenier niet heel tevreden over de kwaliteit vh geleverde gras. (Ik heb er zelf niet heel veel verstand van) maar volgens mijn hovenier was het te geel en dat is apart wanneer je premium gras hebt besteld. Hij had mij Graszodenkopen.nl ook geadviseerd, omdat hij goede ervaring met ze heeft en het gras er doorgaans goed uitziet, maar dit had hij ook nog niet eerder meegemaakt.

Snelle levering, goede oplossing van probleem

Gras was op tijd geleverd, temperatuur was extreem hoog voor juni die dag (29 graden) ondanks dat we de pallet direct hadden afgepakt en dezelfde alles gelegd hebben bleek toch na een paar dagen dat er 4 banen/rollen last van broei hadden gehad. Na contact met ze op te hebben genomen is diezelfde dag nog een bevredigende oplossing gevonden (ondanks dat zij niet verantwoordelijk zijn voor broei).

Tevreden!

Overzichtelijke site, snelle levering op afgesproken datum, vriendelijke chauffeur. Graskwaliteit is top! Makkelijk te leggen en mooi vol gras.

Top graszoden

De graszoden worden netjes bezorgd op de plek waar je het wil hebben. Leuke vriendelijke chauffeur. Graszoden zien er top uit. Mijn gras is nu wel groener dan bij de buren ;)

Van bestellen tot leggen, top!

Graszoden besteld en op de gekozen datum geleverd op zeer korte termijn! In de bevestigingsmail instructie voor het leggen en onderhoudschema om het gazon mooi te houden. Koerier stond bij de voordeur met de pallet. Gevraagd of hij achterom kon komen, was geen enkel probleem! Ik had nog nooit een gazon gelegd maar ging prima. Al met al top ervaring!

Vriendelijke chauffeur, Bracht de graszoden netjes in de tuin. Moest daarvoor wel een stukje rijden met zijn heftruck maar dat was geen enkel probleem. Graszoden zelf zijn erg mooi en komen mooi op.

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.