Kaarsjes zijn correct, snelle levering

We zijn zeer tevreden over de kaarsjes en de snelheid van levering. Enig minpuntje: De dozen waren niet stevig genoeg, waardoor er bij de levering 2 van de 4 dozen stuk waren, de kaarsjes uit 1 doosje waren uitgevallen en we een tiental kapotte kaarsjes hadden.

Reactie van het bedrijf

Best Katie, fijn om te horen dat de Smulders Deco refill kaarsen in transparante cups zo goed bevallen. Omtrent de transport: als u een e-mail stuurt naar info@kaarsenfakkels.nl met een foto van alle gebroken kaarsjes dan checkt onze service afdeling uw bestelling en komt met een passende oplossing. Veel plezier met uw kaarsjes in transparante cups.

Mooi

Savonds sfeervol

Snel vlot correct

Allemaal ok

Snel en goedkoop geleverd

Op zondag besteld en op maandag bezorgd. Dat had ik niet verwacht. Netjes en snel en nog goedkoop ook. Boven verwachting.

Alles ok , snel ontvangen . Goede prijs !

Supermooie kloosterkaarsen

Ik dacht dat ze veel te groot zouden zijn maar ze passen perfect op de kandelaars. Nu wachten of ze werkelijk zoveel uren kunnen branden maar dat komt vast goed. 1 dag na bestelling werden ze al geleverd.

Reuze keuze.

Snelle levering perfect.

Top producten

Leuke kerstproducten gekocht met flinke korting

Het duurt nog even maar ik heb alvast kerstverlichting en adventskaarsen gekocht voor de maand december. Leuke aanbiedingen hier op de site! En goede kwaliteit, keurig verpakt en snel geleverd.

Kwaliteit

Perfecte levering, snel, veel keus in kwalitatief prachtige kaarsen.

Top zeer goed

Snelle verzending goede service en ze waren zeer mooi. Zou iedereen aanbevelen bij jullie te kopen . Ook een zeer goede prijs

Goed product en goede bezorging.

De kaarsen zijn mooi en ik was heugelijk verbaasd over de snelle levering. Ik had de bestelling 's avonds geplaatst en de kaarsen de volgende ochtend in huis.

Snelle correcte levering

Mijn product werde de volgende dag al geleverd en is van goede kwaliteit.

Goede en snelle service

Vanuit België s’avonds een bestelling gedaan van een mooie glazen schaal met bijhorend drijfkaarsen en de ander dag s’middags al geleverd, ik ben heel tevreden over de artikelen en de prima en snelle service

uitstekend

supersnel, voordelig, betrouwbaar!

Ik vind het altijd weer een feestje om mooie kaarsen uit te zoeken. Hier hebben ze van die heerlijk geurbloemen kaarsen.

Op tijd

Hele snelle levering. Goed verpakt met een hele leuke verrassing

Ervaring en service is prima. Punt van aandacht voor deze review : Deze mail is aan mij verzonden op maandag ochtend om 04:11 !!!!!!!!! Daar mijn telefoon altijd aan staat werd ik hier wakker van. Voor 1x geen probleem maar storen doet het altijd dus maak hier werk van. Gr. Hans

Supersnelle levering

Hier kunnen andere websites van leren. In de avond besteld, de volgende dag geleverd.

uitstekende en snelle service

Zeer vriendelijke en professionele hulp en snelle service. Annulering snel geregeld, prettig mailcontact en nieuwe bestelling meteen geleverd. Kortom: Top!

Geen enkele opmerking… goederen, levering, timing, afspraken… alles was zeer goed geregeld en nagekomen

Perfect geleverd

Duurde even wat langer dat was bekend. Goed verpakt.

Levering in afhaallocatie

Omdat leveringen met PostNL de laatste maanden onbetrouwbaar zijn (leveringsuur dat PostNL zelf geeft wordt nooit gehaald, levering de afgesproken dag mag al een succes genoemd worden) had ik gevraagd op in een afhaallocatie te leveren. Het pakket is echter door kaarsen en fakkels naar mijn adres gestuurd met zoals verwacht weer een halve dag frustratie (19u00 en niet 11u30-13u30 zoals in de mail van PostNL). Met juiste leveringswijze en betrouwbare verzendpartner minstens anderhalf punt meer.

Reactie van het bedrijf

Beste Luc, Ik deel met u de frustratie omtrent het brengen in de vakantieperiode, dat gaat inderdaad niet altijd goed. Echter is het niet direct brengen naar een afhaallocatie in dit geval te wijten aan een computerstoring. Om geen verdere vertraging op te lopen heeft de logistiek gekozen het pakket naar uw huisadres te versturen. Het gaat dan toch automatisch naar een afhaalpunt mocht u niet thuis zijn was de logische gedachte. Niet helemaal vlekkeloos zoals u gewend bent van ons maar de best mogelijke oplossing op dat moment. Hopelijk is dit eenmalig en gaat het bij toekomstige bestellingen wel weer correct. Zodat u dan weer tevreden over het gehele proces kan zijn en die extra punten alsnog kunt toekennen :-) Vriendelijke groet, Franklin Mulder

Snelle en correcte levering

Prima leverancier

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit sfeerkaarsen en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf