Aangename kennismaking

Correcte, snelle en stipte levering met fijne promoprijs als aanmoediging om nog met jullie te werken.

Snelle levering, slechte (geen) trackandstrace

De bestelde artikelen werden snel en onbeschadigd geleverd. Lastig was dat er geen trackandtrace code, ondanks toezegging, verstuurd werd. Ook bij de bezorgdienst, PostNl, was het pakket kennelijk niet aangemeld. Verder gaan we genieten van het kaarslicht.

Mooie grote kaars voor een mooie prijs en na één dag in huis.

Prima waxinelichtjes

Hele fijne waxinelichtjes. Branden rustig en ook 6 uur. En raad deze dan ook aan. Dus kopen!!

betrouwbaar en vlug

de bestelling was al de volgende dag in huis!

Goede levering

Goede en snelle levering

goed product voor een leuke prijs. Snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en de levering was echt ontzettend snel. De lantaarns brengen een gezellige en warme sfeer op ons terras.

Erg positief

Snelle reactie, fijn contact en snel geleverd

Correcte levering, goede kaarsen!

Heel tevreden, heb al meermaals besteld bij deze webshop.

Mooie kaarsen, volop keuze, nette prijs

Wat een mooi assortiment. Ik ben een kritische koper en ben vaak op zoek naar dingen die niet overal verkrijgbaar zijn. Maar voor mijn kaarsen ben ik hier wel geslaagd.

Prima kaar

Het enige min puntje is dat er zo veel plastic inpak materiaal is gebruikt. Tegenwoordig heb je daar genoeg alternatieven voor.

Goede service en snel binnen en de kaarsjes branden ook echt lang

Mooi product, goed afgeleverd

Mooi product, goed afgeleverd

Service

Stipt en accuraat !

super

Op tijd geleverd zonder beschadigingen

Prettig bedrijf in alle opzichten!

Toen bleek dat mijn bestelling wat later geleverd zou worden, werd ik persoonlijk gebeld. Hele mooie kaarzen en zorgvuldig verpakt!

Snelle levering!

Goed verpakt Snelle levering Prima prijs/ kwaliteit verhouding Zal er zeker vaker bestellen

Zeer snelle levering

Bestelling geplaatst en de dag nadien al geleverd, toppie!

Goede site en snelle levering

makkelijk om er te bestellen, gunstige prijzen en snelle levering!

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering

Avond om 22.00 uur besteld en tot mijn verbazing volgende dag bezorgd. Prima verpakt.

Prima navullingen

Heel blij mee.

de verzending is altijd keurig op tijd

De verzending is altijd keurig op tijd

OnTimeInFull

Op tijd volledig geleverd.

Mooie kaarsen

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf