Zeer klantvriendelijk, topproducten en mooie aanbiedingen. Ik ben fan.

Zeer klantvriendelijk, topproducten en mooie aanbiedingen.

Ruime keuze, goed geprijsd, snel geleverd. Top!

Zie boven

Niet super

60 kaarsjes bestelde ik. Zouden 24 uur moeten branden. Echter laatste halve cm soms 1 cm brandt niet geheel op of een heel klein vlammetje die langzaam uit gaat. Bezorging verpakking perfect.

zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice

De levering van mijn bestelling liep niet helemaal vlot, maar dankzij de vriendelijke klantenservice werd het probleem direct opgelost en mijn bestelling direct verzonden.

Snelle levering van product volgens verwachting

Snelle levering van product volgens verwachting

Zeer fijn

Prettig contact en goede levering.

geweldig

Uiterst korrect en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en overzichtelijken site.

Handig

Het is handig op gezette tijden een bestelling te plaatsen, zodat ik altijd kaarsen heb voor het graf.

Snelle levering voor een topprijs

Sinds vorig jaar bestel ik de Bolsius maxi theelichten bij kaarsenfakkels.nl. Bevalt heel goed. Het is een stuk goedkoper dan in de winkel/supermarkt. Ook heb ik meer keus in met name de najaars- en kerstgeuren. Gedurende deze gezellige tijd brand ik graag kaarsen, dus fijn dat ik zo makkelijk, snel en goedkoper alle kaarsen in een keer kan bestellen.

Klasse product, zorgvuldig afgeleverd voor een faire prijs

Nv

Wel héél vlotte levering!

"s Avonds besteld, volgende dag geleverd. En precies wat ik besteld had.

Uitstekende service en oplossend.

Een door mij bestelde kaars bleek niet leverbaar. Er werd initiatief genomen om een alternatieve kaars te sturen, die duurder was, zonder dat te verrekenen. Top service!

Fijn dat er wordt meegedacht met een oplossing

Een mooie kaars nodig voor een speciale gelegenheid. Over de levertijd heengekeken en de kaars zou veel te laat aankomen. Door het meedenken kon er toch een passende oplossing bedacht worden. Keurig teruggebeld na een terugbel actie. Top service.

Geweldig bedrijf

Kaarsen besteld en de volgende dag geleverd, dat is nog eens sertvice. Dank jullie wel.

Goede kwaliteit

Al meermaals bestellingen gedaan bij kaarsenfakkels en ben altijd blij met de waxinelichtjes. Deze keer duurde levering langer als gewend. ( een week) Kwaliteit als altijd.

Nette aflevering

Tevreden over nette levering.

betaalbare kwaliteit

Ruime keuze en mooi assortiment. Levering stipt. Goede service

Snel en keurig verpakt

Snel geleverd en goed verpakt

Snelle levering en top verpakt

Gewoon goed en de refill kaarsen zijn van zeer goede kwaliteit

De kaarsen goed verpakt en de volgende dag al geleverd ik had waxinelichtjes met hout geur gekocht ruikt heerlijk en is niet overheersend

Aangename kennismaking

Correcte, snelle en stipte levering met fijne promoprijs als aanmoediging om nog met jullie te werken.

Snelle levering, slechte (geen) trackandstrace

De bestelde artikelen werden snel en onbeschadigd geleverd. Lastig was dat er geen trackandtrace code, ondanks toezegging, verstuurd werd. Ook bij de bezorgdienst, PostNl, was het pakket kennelijk niet aangemeld. Verder gaan we genieten van het kaarslicht.

Mooie grote kaars voor een mooie prijs en na één dag in huis.

Prima waxinelichtjes

Hele fijne waxinelichtjes. Branden rustig en ook 6 uur. En raad deze dan ook aan. Dus kopen!!

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf