Laden reviews...
149 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en zorgvuldige verpakking. Veel berichten noemen de kwaliteit van de kaarsen en de prijs-kwaliteitverhouding positief. Enkele opmerkingen gaan over verpakkingsmateriaal of wat langere levertijden bij bepaalde bestellingen, maar de algehele ervaring is positief.
goede levertijd, netjes verpakt
16 February 2026
Freddie
Oostburg
Snel geleverd en goed verpakt.
15 February 2026
Marijke
'S-GRAVENZANDE
Netjes en snel bezorgd top product
15 February 2026
Marius
Genemuiden
Producten Makkelijk te bestellen Alleen bij de levering moet je echter Geduld hebben ( duur te lang )
13 February 2026
Beer
Rotterdam
Even geen aantal sterrengeplaatst. De kaarsenboor voldoet aan de eisen, alleen de uitvoering is minder elegant dan de simpeler uitvoering die me toegestuurd is.
Gerry
Deventer
Ik had een vraag over de bestelling en die werd snel beantwoord. Hartstikke fijn.
José
Rotterdam
Correcte levering, manco's werden snel terugbetaald. Goede producten.
Nans
Beerse
Usb oplaadbare kaars gekocht, doet het goed, sfeervol, en brand mooi, zijn er tevreden mee
Frans
Zwolle
Bestelling makkelijk. Spullen netjes geleverd gekregen.
10 February 2026
Tamara
Blaricum
Goede ervaring
9 February 2026
Hettie
Leerdam
ging volgens afspraak .Tevreden over levering
6 February 2026
jan
hoorn
Zeer goede en snelle service en ook bij telefonisch contact zeer behulpzaam.
6 February 2026
Pia
Groningen
5 February 2026
Adriaan
Den Haag
De fakkels gedroegen zich niet zoals ik had verwacht en gehoopt. Voor een wintervuurfeestje in de tuin afgelopen zaterdag, had ik 20 fakkels in de grond geplaats. Er was een koude oostenwind (rond windkracht 3 volgens weeronline.nl) en de fakkels begonnen een minuut na ontsteken al flink te flakkeren, te smelten en te druipen. Ze trokken daarbij, al brandende en druipende, volledig krom en na 30 minuten was er niets meer over van de fakkels. Ze waren volledig uitgebrand.
Beveelt niet aan
Ineke
Assen
Beste Ineke, bedankt voor uw review.
De ervaring die u beschrijft sluit aan bij het gebruik van wasdoekfakkels: als die buiten hun bedoelde toepassing worden aangestoken. De wasdoekfakkels zijn namelijk ontwikkeld als wandelfakkels; druppen en snellere verbranding bij wind zijn daarbij normaal.
Voor gebruik bij buitenfeestjes adviseren wij bamboe tuinfakkels, die hiervoor wel geschikt zijn en tot wel 7 uur kunnen branden.
Zie bovenstaande
John
HELLEVOETSLUIS
zie hier boven
Anyke
Barsingerhorn
Lont brandt niet en dooft constant
Beveelt niet aan
John
Rotterdam
Beste John, Het is handiger om ons in dit soort situaties te bellen of met foto te mailen zodat wij u direct kunnen adviseren. Uitgaande van uw reactie ga ik uit van een gebruikers fout. Deze luxe fakkels hebben een reservoir van 1,5 liter!! En die reservoirs dienen dan ook voor zo'n 80% gevuld te zijn anders werkt het inderdaad niet. Dus eerst voldoende vullen zodat de olie goed tot boven bij de lont komt en het oliebadje gevuld wordt. Daarna zal het proces van olie naar de lont / oliebadje continue doorlopen totdat het reservoir geheel leeg is. Ervan uitgaande u hiermee correct geinformeerd te hebben.
Bestellen is gemakkelijk en de levering is snel
2 February 2026
Gemma
Lichtenvoorde
Ik wil graag ivoor dompel/ kloosterlaarsen kopen , alleen zijn die steeds niet op voorraad. Echt jammer want koop nu noodgedwongen stompkaarsen en die zijn minder .
1 February 2026
HG
Amstelveen
Beste HG, dank voor u zo tevreden bent over de handvervaardige dompelkaarsen en kloosterkaarsen van ons huismerk. Wij produceren deze echter maar 1x of 2x per jaar en zijn in het najaar weer volop bestelbaar. U kunt zich ook inschrijven voor de kaarsen zodat u een als eerste een email bericht krijgt als er weer voorraad is. Tot die tijd helpen wij u uiteraard, ondanks niet uw voorkeur, graag met alternatieven.
Volgende dag al bezorgd. En goedkoper dan andere bedrijven. Top
1 February 2026
Simon
Leeuwarden
5 noveenkaarsen besteld, ze waren vlot in huis en goed verpakt. De kaarsen branden goed, ik weet nog niet of ze 9 dagen branden omdat ze pas net aanstaan.
Relinde
Maassluis
super
Claudia
purmerend
Tussen de bestelling en levering zat één dag! De tinkkaarsen branden zoals ze moeten branden. Ben zeer tevreden.
Marleen
Woerden
Ik heb meerdere kaarsenfirma’s benaderd de meesten waren telefonisch niet bereikbaar of gaven aan een een bericht achter te laten waarop geen reactie kwam
23 January 2026
J Gaastra
Exloo
Snel en goede service en verzending
20 January 2026
Christina
utrecht
Kaarsenfakkels.nl is dé specialist in kaarsen, fakkels en grafdecoratie. Al meer dan 20 jaar leveren wij een uitgebreid assortiment aan particuliere en zakelijke klanten, van sfeervolle woonkaarsen en horeca-kaarsen tot kerkkaarsen, graflichten en bedrukte kaarsen. Daarnaast vind je bij ons ook producten voor DIY- zelfkaarsen maken en ons eigen KF Huismerk. Met een ruime voorraad, snelle levering en persoonlijke service helpen wij iedere klant de juiste keuze te maken.
Van Salmstraat 15
5281RP Boxtel