Laden reviews...
150 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en zorgvuldige verpakking. Veel berichten noemen de kwaliteit van de kaarsen en de prijs-kwaliteitverhouding positief. Enkele opmerkingen gaan over verpakkingsmateriaal of wat langere levertijden bij bepaalde bestellingen, maar de algehele ervaring is positief.
Goede ervaring nadat het door ons gekozen product niet meer aanwezig was. Prettig dat jullie de klanten bellen en naar een oplossing zoeken. De devotiekaarsjes zijn eigenlijk te lang om in een PKN dienst (Stille Zaterdag) te branden.
8 April 2026
Jantine
Oosterend Texel
Had kaarsen besteld maar die konden niet direct geleverd worden wegens leveringsproblemen met de leverancier van Kaarsen&Fakkels, wij hadden ze op een bepaalde dag nodig. Maar we kregen ze op tijd en werd goed gecommuniceerd, via mail en telefonisch. Kortom: zeer tevreden.
7 April 2026
Bennie
Twijzelerheide
5 April 2026
Wouter
Arnhem
De bestelling werd goed verstuurd
5 April 2026
Jean Theodorus
Purmerend
Zeer snelle en goede kwaliteit.
2 April 2026
Albert
Schagen
Ik wilde iets terugsturen. Ik had al porto betaald voor het opsturen. Nu zou ik weer porto moeten betalen voor het terugsturen. Vond ik teveel van het 'goede'.
Beveelt niet aan
31 March 2026
Jan
Amersfoort
goede informatie gehad per mail. Glasvezellont werkt perfect.
26 March 2026
Hendrik
Etten-Leur
heel slechte kaars
Beveelt niet aan
26 March 2026
Mien
Genderen
Beste Mien, U dient altijd de opstaande rand van de kaars weg te snijden zodat naar "binnen opbranden" niet kan gebeuren. Het is een meer gemaakte gebruikersfout. Als de rand is weggesneden krijgt de vlam weer zuurstof en zal de kaars weer correct verder branden. Ervan uitgaande u hiermee geinformeerd te hebben.
eenmalige bestelling is prima uitgevoerd
18 March 2026
J.F.M.
Zoetermeer
Ruime keuze in verschillende soorten kaarsen zowel lengte als diktes En ook mooi dat het voor een ieder betaalbaar is ze hebben de merken maar ook de goedkopere kaarsen
Edwin
Zwartsluis
In t weekend besteld, dinsdag geleverd
Rob
Oosterhout
Snelle levering en volgens afspraak en beschrijving. Gewoon goed !
Hans
Terschelling
Een hele snelle levering daarvoor een dikke tien ik vind het primakan niet beter
Rineke
Stwillebrord
Laatste keer veel gebroken kaarsen nu weer goed.
12 March 2026
Roland
Baarn
Was op zoek naar een lange kaars met e diameter van 40mm.
11 March 2026
Jan A
Lelystad
overzichtelijke website , snelle levering in Belgie!
ludo
Lichtervelde
Snelle service. Correcte bezorging
Els
Rucphen
Na bestelling is het pakketje snel bezorgd
Gemma
Lichtenvoorde
Goede ervaring met KaarsenFakkels.nl!
5 March 2026
Ronald
Mechelen
Goede service, niets over te klagen. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
18 February 2026
Chita
Den Haag
Goed verzorgd
17 February 2026
Chris
Zwijndrecht
Geen klachten,snelle levering,goede prijs,top kwaliteit
16 February 2026
Johan
AMSTERDAM
goede levertijd, netjes verpakt
16 February 2026
Freddie
Oostburg
Snel geleverd en goed verpakt.
15 February 2026
Marijke
'S-GRAVENZANDE
Netjes en snel bezorgd top product
15 February 2026
Marius
Genemuiden
Kaarsenfakkels.nl is dé specialist in kaarsen, fakkels en grafdecoratie. Al meer dan 20 jaar leveren wij een uitgebreid assortiment aan particuliere en zakelijke klanten, van sfeervolle woonkaarsen en horeca-kaarsen tot kerkkaarsen, graflichten en bedrukte kaarsen. Daarnaast vind je bij ons ook producten voor DIY- zelfkaarsen maken en ons eigen KF Huismerk. Met een ruime voorraad, snelle levering en persoonlijke service helpen wij iedere klant de juiste keuze te maken.
Van Salmstraat 15
5281RP Boxtel