Valt tegen

Zijn geen echte noveen kaarsen. Is niet op oliebasis.

Snelle en goede verzending

Met spoed moest ik nieuwe oliefakkels hebben voor een fakkeltocht. Om 10:00 uur besteld en het was de volgende middag al in huis. Ik ben zeer tevreden.

Hier kon ik het wel vinden

Overal gezocht naar was om kaarsen vast te zetten. Niet meer verkrijgbaar. Maar wel hier. Mag wel wat makkelijker te vinden zijn

Snel geleverd en perfecte aankoop.

Voor de eerste keer besteld. Veel keuze. Snel en goed geleverd.

Snelle en voordelige levering

Mooi assortiment, goede & snelle levering tegen nette prijzen.

Snelle goed verpakte levering.

Fantastic

Mooie prijzen en snelle bezorging!!!

Zeer snelle levering en goed verpakt.

Super service

Door een fout van PostNL mijn bestelling pas op zaterdag gekregen maar kaarsenfakkel heeft zich keurig aan de afspraken gehouden

Mooie kaars perfecte service.

Leuk voor kerst

Leuke kerstservetten met kaarsjes. Vlotte levering, prima.

Prima fakkels!

Fakkels doen het prima, netjes verpakt en compleet. Enige nadeeltje was dat ik het voor een feestje besteld had en op de dag van levering een mailtje van postnl kreeg dat de zending door hen vertraagd was. Dus te laat... kan de leverancier niets aan doen, en afgelopen weekend weer een feestje dus kunnen uittesten. Ze doen 't prima!

Duidelijk en snel bezorgd!!

Goede bestelling!

Ik heb afgelopen week nieuwe kaarsjes besteld. Er kon er geen maten bij zien. Alleen ze kwamen aan zonder gezeik en niet beschadigd aan. Daarnaast optijd geleverd en super mooie kaarsen. Ze waren iets kleiner dan ik dacht, maar verder was het allemaal prima.

kaarsen storten na

een paar branduren ineen en dus weggooien zonder van het geld deze nooit meer.

Duidelijke website, no nonsens. Vlotte en correcte levering

Zie boven.

Vlot geleverd, voldoet aan de beschrijving.

We hebben de blauwe kaarsen besteld. Deze zien er netjes uit en zijn her te gebruiken, dus dat is handig!

Snelle levering en goede service.

Een van drie de wierrookbranders die ik had besteld had een beschadiging en het geld daarvoor is geretourneerd. (Fout zat in het bakproces en dat kan voorkomen)

Blij met de graflantaarns van glas en kunststof

Blij met mijn graflantaarns. Ik zal u zeker aanbevelen. Het enige wat tegenviel, waren de goedkope grafkaarsjes van plastic voor maar 1,25 per stuk. Die geven amper licht en zijn te licht dus vallen om.

Vlot en goed verpakt

Makkelijk besteld, vlotte levering, goed verpakt.

Top!!

Vandaag besteld morgen in huis! Precies zoals beschreven! Wij hebben in ieder geval bijna geen last meer van muggen;)) Dank jullie voor de snelle service/verzending!

Top geregeld!

Top geregeld!

Goede en snell levering

Goed service en snelle levertijd.

Snelle en keurige levering!

Correcte en snelle communicatie toen item uitverkocht bleek. Top!

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf