Snel simpel en altijd goed

Snel, simpel en altijd goed

Zeer snel weer de juiste bestelling onbeschadigd binnen gekregen.

Heel tevreden

Snelke correcte levering

Altijd goede service

Mijn ervaring is altijd goede service, wordt netjes verpakt en heel snel thuis. Mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen

alles dik in orde

snelle levering mooi in orde

Goede webshop

Makelijke site duidelijk en had al vaker besteld bij jullie

Snelle respons op mijn vragen en daardoor kon ik een goede keuze maken.

Positief, maar het is niet echt nodig om na afloop nog weer om een mening te vragen. Als er geen reactie komt is deze positief, neemt u dat van mij aan.

Mijn bestelling was niet compleet bezorgd maar na wat mail contact als nog keurig bezorgd.

Mooie kaarsen en vlot en zorgvuldig verpakt geleverd.

Mooie kaarsen. Vlotte en zorgvuldige levering.

Ijn 1ste betaal verzoek was ik kwijt en kreeg gelijk een nieuwe. Zou met een betaallink handiger zijn om te betalen.

Snel geleverd leuk een presentje erbij niet mogelijk de kortingscode in te vullen via de website

Snel - / goede verpakking

Verpakking was deze keer passend bij inhoud Mooi presentje / al branden de lichtjes wel erg kort

Efficient geregeld

Nog geen ervaring met KaarsenFakkels maar alles was keurig, overzichtelijk geregeld.

Uitstekende service

Ik had 5 grote kaarsen besteld bij aankomst waren er twee gebroken. ( inpak foutje) Maar top opgelost door twee nieuwe gratis na te sturen.

Prachtige kaars.

Na de bestelling zeer snel in huis. Goed verpakt. Brand schitterend.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en een dag erop geleverd

Goede kwaliteit en nazorg

Fijn geholpen en goede kwaliteit van kaarsen, maakt mij sfeervol blij

Leuke spullen, maar.......

Leuke spullen maar het verpakken van breekbare spullen laat te wensen over....... Het gratis aardigheidje was kapot/gebroken maar na contact werd gezegd aan gratis producten werd geen rechten ontleend, het was immers gratis en kon nog gebruikt worden (tja gebroken glas heeft vlijmscherpe randen naar mijn mening en ik ga het risico op verwondingen niet aan). Dit zijn lokkertjes tot koop waar de klant niets aan heeft. Ik haal mijn spullen voortaan ergens anders, een webshop met wel een goede service achteraf.

Geweldig om in een keer voldoende kaarsen in huis te hebben voor de komende tijd! Dat scheelt een hoop gesleep!

Prima levering

Snelle levering,en mooi product

Redelijk

Wel snel bezorgd en netjes geleverd. Maar het sfeercadeau wat er bij zit is niet compleet. Hierbij mist de geur olie waar de kaars op moet blijven drijven en zie maar een kleur en dat is wit.

Goede levering

Goede producten

Goede en snelle service

Ruime keuze aan kaarsen en producten. Levering netjes verpakt inclusief verrassing, waarvoor dank! Voor herhaling vatbaar

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf