Goed en snel

Goede kwaliteit producten geen walmende kaarsen maar mooi en rustig brandend

Compleet, snel en uitstekend geleverd

Alles was perfect geregeld. Goed verpakt ook. Helemaal niets te klagen.

Vlug geleverd door vriendelijk personeel, en redelijk goede kwaliteit van de theelichtjes

Ik ben een Tevreden klant

Kaars niet ontvangen, post heeft het ding gewoon in mijn tuin geflikjerd zegt men

Aanvankelijk erg goed maar bij mijn laatste bestelling is het mis gegaan

Breed assirtiment inclusief de kaarsen die ik zocht

Gewoon een webshop met een breed assortiment kwaliteits kaarsen.

Ruime keuze en snelle levering

Er zijn er een aantal, zeker 5/6 gebroken in de doos….

hoge snelheid en zeer klantgericht

ik had een voor mij lastige vraag maar ik kreeg in no time antwoord en de oplossing voor mijn vraag. De bestelling die ik daarna deed werd ook supersnel geleverd. Top service!!

Lampen besteld en snel ontvangen

Nette levering

Helemaal goed

Binnen 1 dag geleverd en goed verpakt.

Snelle levering, mooie producten.

Top website

Mijn bestelling werd snel geleverd!

Snel, keurig verpakt

Ja netjes en snel geleverd

Goeden producten keuzen voor een nette prijs.

uitstekend

snelle en goede levering, top

uitstekende producten en snel geleverd

wij branden veel kaarsen en kopen bij voorkeur grote verpakkingen in plaats van doosjes van met kleine inhoud. Kaarsenfakkels is dan voor ons de meest juiste keuze. goede kaarsen, ruime keus en snel geleverd.

Correct

Goed verpakt en snelle levering Bedankt

Snell service

Tot nog toe is de bestelling goed en vlot gegaan. Alleen de betaling via Billink is een probleem!

KaarsenFakkels vind ik Super!!

Mijn inmiddels ervaringen met KaarsenFakkels is uitstekend!! Goede kwaliteit!! Snelle levering en zeer goed verpakt!! De vijf sterren heeft dit bedrijf meer dan verdient!!

Goede en snelle service, teleurgesteld in de verpakking, producten beschadigd ontvangen.

De klanten service bij het bestellen was heel erg goed, spijtig genoeg werden de bijna 100 kaarsen allemaal op elkaar gelegd zonder bescherming en zijn deze beschadigd toegekomen. Vele barsen, afgebroken stukken... Nog bruikbaar maar voor mijn evenementen is dit alles behalve ideaal.

Prima webshop!

Mooie kaarsen, niet te duur. Het was netjes en goed verpakt en er zat een klein cadeautje bij, als dank. De kaarsen zien er supermooi uit, ik ben er blij mee.

Top !

Top ! correcte en snelle levering. producten voldoen volledig !

Snelle levering, prima prijzen

Mooie kaarsen, snel geleverd en tegen prima prijzen. Ik bestel zeker nog eens.

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf