alles verlopen zoals het hoort en snelle feedback

prima verlopen

Heel veel keus en snelle levering

Heel veel keus en snelle levering

Doordat er best veel wind stond gingen de "grafkaarsen", ondanks het deksel toch vaak uit. Was erg jammer want we hadden ze gebruikt voor een spooktocht, om de route te markeren

netjes verpakt en snel thuis

Dag later al thuis wat erg snel is. Ook heel netjes verpakt. Goede services nooit contact hoeven op te nemen

Kwalitatief goed materiaal, snelle levering in degelijke verpakking!

Lont brandt goed, maar plastic omhulsel smelt

Durf de lichtjes niet “alleen” te laten.

Zeer tevreden goede kwaliteit verpakking uitsteken vluggen levering alles top

Snelle levering met een super leuk presentje

Snelle levering met een super leuk presentje!

Goed product en goede service

Super snel !

Super snel geleverd !

Zoals het hoort.

Kijken,kopen en gebruiken.

Goede kwaliteit van artikel

Snelle levering tevreden over de artikelen

Snelle levering mooie fakkels

De fakkels waren snel geleverd. Wel een beetje krap in verpakking dus toen ik ze eruit haalde was het vlechtwerk van een aantal een beetje los geraakt. Kon ik zelf makkelijk herstellen. Ik zou wel een wat andere verpakking adviseren.

Wat een service!!!!

Klantendienst zijn naam waardig!!!

goed, zoals het hoort en daar hoeven geen slingers biij, wel vrij duur.

SUPER !!!

Duidelijke en overzichtelijke site. Super snelle levering. Ik miste echter 1 product bij levering en 1 van de dubbelwandige glazen was kapot waardoor en water in kwam te staan. Na een mail direct de volgende dag reactie en een dag later had ik een nieuwe set dubbelwandige glazen en het ontbrekende product thuis gestuurd gekregen. SUPER service !! Ik ga bij KaarsenFakkels.nl zeker vaker bestellen en raad iedereen deze winkel aan.

Goed verzorgde levering

Heel tevreden!! Bestel mijn lichtjes/kaarsen meestal hier. Vooral in de sale zodat ik een voorraad heb. Goede website, ruime keuze en heel belangrijk een goede klantenservice.

Keurige en nette behandeling.

Iedere bestelling door mij gedaan wordt netjes en volgens afspraak goed en tijdig afgeleverd.

Zeer vlotte levering..

Makkelijk te bestellen, vlotte communicatie, en super snel geleverd.

Goed en snel verzorgd

Mijn kaarsen fakkels zijn snel bezorgd Alleen de verpakking was wel erg groot.

Kaarsen werden snel geleverd. Alleen is mijn advies om verpakking te verminderen, de doos met 8 bolsius kaarsen van een verzendadres te voorzien en niet nogmaals in een grotere doos met veel papier als vulling te versturen.

Razend snel.

Super snel en keurig afgeleverd.

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf