Het is fijn zaken doen met KaarsenFakkels.nl

Bij dit bedrijf bestaan geen problemen, enkel oplossingen. Petje af voor de klantenservice, de klant is koning en men zet een stapje meer dan gevraagd wwordt

gemakkelijk. snel en goed

zie hierboven

Mooie kaarsen

Mooie kaarsen, en zeer snelle levering. Ik zoek niet meer maar heb een fijne leverancier in jullie gevonden.

Van A tot Z prima!

Kwaliteit, alles volgens afspraak.

Super veel keuze en snel bezorgd

Wat een leuke site! En wat een keuze.. Zoveel mooie kaarsen en voor ieder wat wils. Ik weet waar ik voortaan mijn kaarsen ga bestellen. De bestelling was ook super snel binnen. Bedankt en succes met de verkoop.

OK

snel ontvangen en goed

Kwaliteit

Duidelijke site , goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering

Goed verpakt en snel geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd.

telefonisch gesprek was dik in orde levering was snel en correct

Goede kaarsen, branden prima

Het zijn goede kaarsen, ze branden mooi, goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima snel geleverd

Wisselende kwaliteit binnen de groep van 24x

Binnen de set van 24x tuinfakkels ervaarde wij uiteenlopende bouwkwaliteit. Eerst het positieve: geeft een mooie vlam mits de lont ruim voldoende uitsteekt. Maar de bouwkwaliteit is labiel; alle bamboestokken geven af, je eindigt dus met zwarte handen na het insteken, de stokken zijn zelf wat zwak/kwetsbaar dus pas op met niet al teveel druk zetten bij het insteken (eerst een gat in de grond maken werkte bij ons het beste). Sommige doppen draaide niet lekker op en af van het oliehoudende vaatje. De lontjes steken er soms te kort uit wat wij niet wisten van te voren. De lontjes verlengen is best wel een precair gedoe, zeker in het donker.

Perfect!

Zeer snelle levering, producten in prima staat!

Duidelijke website, overzichtelijk en vlot afgehandeld

Website toont duidelijk wat er wordt geboden. Via winkelwagen duidelijk overzicht. Duidelijk beeld bij betalen. Snelle en correcte levering

heel goede en vlugge service!!!!

heel goed

goed maar ook weer niet goed

waxxine kaarsen van 8 branduren die doen maar zes en een half uur op zijn langst en er blijft veel kaarsvet achter die van zes branduren is op het langst vier en een half uur en ook daar blijft veel kaarsvet achter en daarom vind ik het minder goed als alle kaarsvet op zou branden ja dan halen ze de uren wel maar nu niet ik gooi een hele hoop kaarsvet weg dat houd in van de 1299 lichtjes gooi ik ongebruikt denk ik wel 150 aan over gebleven kaarsvet weg

Opeens vrolijke geworden

Toen een tijd moesten we wachten tot Stedin komen voor het straatlampen ter herstellen. Gelukkig is dat we hebben jullie producten besteld. Vandaar wordt vrolijke van het genieten met verlichting vanuit de kaarsen.

Super !! Overzichtelijk en duidelijk. Hele snelle en nette levering.

Heel tevreden

Correct en snelle levering. Goed product kwestie prijs en kwaliteit

Fijne webstore

Goede spullen voor mooie prijzen en heel snel geleverd.

Snelle levering.

Snelle levering, goede prijzen.

Snelle levering duidelijke website en leuke aanbiedingen.

Een snelle levering

Heel goed en snelle levering

Goed product, snelle levering.

goed en betrouwbaar

goede en snelle service, goede producten

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf