Voor herhaling vatbaar

Prima prijs, kwaliteit en verzending.

Voor herhaling vatbaar!

Goede prijs/kwaliteits verhouding en deugdelijke verzending.

Voor herhaling vatbaar!

Goede prijs/kwaliteits verhouding en deugdelijke verzending.

Alles prima in orde

Goede ervaring, informatie i.v.m de levering, juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Goede kwaliteit

Ik heb mij vergist in de dikte maar, maar heb ze op maat geknipt en ze zijn prima. Volgende keer ga ik zeker weer bestellen, maar dan op de juiste maat. Goede kwaliteit/prijs Branden langer/gaan lang mee Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit

Ik heb mij vergist in de dikte maat, maar heb ze op maat geknipt en ze zijn prima. Volgende keer ga ik zeker terug bestellen, maar dan in de juiste maat :-) Goede kwaliteit/prijs Branden langer/gaan lang mee Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goed verpakt

Stevig verpakt en snel geleverd.

Snelle levering en prima producten! Ik kijk er naar uit ze allemaal te gebruiken.

Jammer dat je met een bestelling van meer dan 150 euro toch verzendkosten moet betalen

Ik ben heel tevreden over de webshop. Ik zou wel een voorwerp plaatsen naast de afbeelding van de kaarsen, zodat je ziet hoe groot ze zijn. De bestelling was er snel. Maar verzendkosten betalen bij zo’n grote bestelling vind ik wel een beetje teleurstelling.

Snelle levering, slecht verpakt

Mijn bestelling van een kerkwaarts was snel binnen. Helaas heeft de kaars aan de onderkant een deuk. Ik denk dat het komt omdat het papier wat er omheen zat niet voldoende bescherming was.

heel tevreden

Voor de eerste keer iets besteld en prima gelopen. Wel iets langer moeten wachten dan wordt aangegeven maar dat kan ook aan de postbezorging gelegen hebben. Het assortiment is enigszins beperkt.

Ervaring is goed

Ze branden

Top kaarsen

Goede service en mooie kaarsen

Fijn om de bestelde producten op tijd te krijgen

Gewoon super

Snel en keurig ingepakt en afgeleverd

Super service en heel vriendelijk.

Vaker wat besteld wat altijd goed ging. Nu deze keer niet, maar werd zonder problemen gelijk geregeld.

Geweldige snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit kaarsen.

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf