mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs.

snelle levering van van de bestelde artikelen

‘Super snel geleverd

Kwaliteit prima

mooie kwaliteit kaarsen

voor de 2e keer reukkaarsen besteld. verschillende maten van magnolia. zeer goed en ruiken heerlijk. niet te sterk. ben zeer tevreden. mooie kaarsen branden lang en mooi.. de levering was zoals gewoonlijk zeer snel. volgende dag al binnen.

De bestelde kaarsen zij keurig verpakt in dozen. Zonder breuk aan gekomen. Binnen 2 dagen in huis.

Goed overleg!

Duidelijke website, snelle verzending en product zoals verwacht.

De kaarsen zien er mooi uit.

De kaarsen branden redelijk lang en mooi. De lonten moet je wel van tevoren korter knippen anders gaat de kaars walmen. Een goede prijs/kwaliteit.

Vlotte afhandeling

Prima geregeld

Zoals altijd weer supersnel geleverd. De kaarsen branden mooi op, nergens anders zo'n goede prijs kwaliteitverhouding.

Zeer hoed

Super snelle levering,,!! Groot aanbod,en heel zorgzaam ingepakt

Goed verpakt.

Goed verpakt en zijn heel overgekomen

Mooie prijzen en snelle service

Als de rustiek kaarsen 200/100 zo goedkoop blijven. Blijf ik hier zeker kopen. Bij ***** rond €17 per stuk. Of kunnen deze kaarsen ook per bepaald aantal gekocht worden, voor een leuke prijs?? Mvg John Kessels

Snel en kwaliteit

Goede service en prijs

Netjes en keurig geleverd

Mooi producten. Alleen jammer dat ik ze in mijn winkelmandje plaats en 2 dagen later de prijzen met een paar euro zijn gestegen. Het gaat hier om de blauwe europa kaars, die kon ik eerste kopen voor 5,50 in de opruiming en een paar dagen later was die 7,50 in de opruiming.

goede en snelle levering van de gevraagde producten

Prima ledkaarsen

Ledkaarsen gekocht. Prima product, snelle levering

Keurig netjes verpakt in noppenfolie en snel bezorgd!

Snel!

Levering veel sneller dan was aangegeven, top!

Helemaal goed!

Keurig verpakt! Mooi artikel.

Goeie marhendige

Ik ben content mee de kaarsen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super kaarsen keuze en niet te duur!!

Mooie kaarsen Super verpakt Zeer snelle levering KaarsenFakkels vind ik de vijf sterren meer dan waard!!

Het ging zoals beloofd

Duidelijke site, keurig op tijd alles netjes binnen.

Veel keus, snelle levering

Veel keus, snelle levering

Alles naar wens

Uitstekende webshop met bijzondere artikelen.

Goed en betrouwbaar bedrijf. Ik kocht een cafetière en een olielamp. Hier verkopen ze vele soorten lampen en kaarsen die je nergens anders ziet.

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf