Goede service ,correct geleverd.

In orde. Zoals het hoort.

Ben tevreden met mijn aankoop.

Ruime keus, goed verpakt en snel geleverd.

Superfijne waxinelichtjes

De waxinelichtjes bestel ik hier altijd in een groot aantal, zodat ik meteen voor het hele jaar door kan. Fijne waxinelichtjes die 8 uur branden en schoon opgaan. Geen roetwalmen en mooie vlammen. Enige minpuntje: de onwijs grote bezorgingsdoos met ruim 60m aan vulpapier. De waxinelichtjes zijn heel aangekomen, dat dan wel…, maar resultaat was vast ook bereikt met minder verpakkingsmateriaal.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Bestelprocedure is eenvoudig van het ruime assortiment. Goed verpakt en snel geleverd.

Goede en snelle service

Na jaren zoeken eindelijk weer mijn kerstboomkaarsjes gevonden. De bestelling zou na 2 dagen geleverd worden. Tot mijn verbazing had ik ze de volgende dag al binnen. Super blij

Fraaie en mooi brandende kaarsen

De vier grote kaarsen waren heel degelijk verpakt. Ze zijn mooi van vorm en branden heel rustig. Zeer tevreden met deze kaarsen

Correcte levering en snel

Ik koop hier graag de kaarsen die ik nodig heb

Vlot geleverd

De kaarsen zijn zorgvuldig verpakt, snel geleverd en aantrekkelijk geprijsd. Wat wil je nog meer?

Gewoon doen!

Voor het eerst iets besteld. Ben heel tevreden over het product en over de levering. Makkelijk en snel.

Vlotte levering

De levering was snel maar weer branden nu de 1e kaars en de lont is vrij zwak. Na een poosje breekt hij zelfs af. Dat is jammer. Mvg Anke van der Wal

Goede levering, maar kosten onduidelijk

De regeling met minimum bestelbedrag en verzendkosten is onduidelijk en ook niet erg klantvriendelijk, in geen enkele webshop ben ik dit eerder tegengekomen.

Mooie producten, snelle levering.

Snelle levering. Prima producten

Uutstrkend

Prachtige kaarsen

Mooie Druipkaars! Terug naar de jaren ‘80

Goede en snelle bezorging. Heel tevreden.

Geweldige service en prachtige kaarsen

Prijs service kwaliteit allemaal heel erg netjes en afwikkeling correct

prettig telefonisch overleg en vlotte bezorging

perfect

prachtige kaarsen snelle levering

Snelle levering met een goed product

Ik bestelde gisteren en het bestaat: vandaag thuis. De waxine lichten brand lang en prachtig rustig.

Lekkere snelle levering top

Super snel en goed verpakt

Prima!!

Jammer van de verzendkosten

Jammer

snelle en correcte levering van bestelling.

geen nader commentaar

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf