Goed en snel

Kon makkelijk rondneuzen op de website. Alleen de plaatjes van de lantaren klopten niet. Bestelling en betalen ging vlot. Levering was snel en de verpakking goed.

Steeds super service

Heb al enkele bestellingen geplaatst en ben altijd zeer tevreden. Kaarsen zijn steeds netjes verpakt, komen altijd stipt aan en worden zeer snel verzonden.

Uitstekend product, uitstekend verpakt en snel geleverd

Bolsius kaarsen vind ik gewoonweg de beste kaarsen. Wat ik heel erg op prijs stel is, dat ze uitstekend verpakt binnen kwamen. Mijn ervaring met andere leveranciers laat nogal te wensen over zoals bijvoorbeeld kaarsen die los in een doos zijn 'gekwakt' waardoor de kaarsen uiteraard flink beschadigd arriveerden. Levering was supersnel

Prima, snel geleverd

Prima, snel geleverd

Vriendelijk contact en goede producten

Omdat ik de gewenste kaarsen niet kon vinden op de site , telefonisch contact gehad en ik ben vriendelijk en meedenkend geholpen . Ik vind de prijs - kwaliteit van de producten prima.

Duidelijke website,snelle levering. Prima.

Duidelijke website. Snelle levering met Post.Nl, goed verpakt.Prima.

top bedrijf

snel en goede kwaliteit

2 de x dat ik hier besteld heb En ik ga het zeker nog vaker doen

Super service en xnff er k

Snel, goed en goedkoop.

Snelle, goede bezorging.

Zonder poespas besteld en geleverd

Snel en makkelijk.

Snelle levering. Maar er was iets stuk. Gelijk een mail gestuurd. Kreeg snel antwoord en werd gelijk een nieuwe geleverd. Mooi opgelost

Snel en accuraat.

Overzichtelijke site en snelle levering.

Slecht

Bolsius vanille kaarsen gekocht! Niks van vanille te ruiken, het is gewoon een brandende kaars. En heb er nog 5 van in m'n doos zitten! Echt niet te doen!

Bestelling was nietgoed na bellen meteen de volgende dag vervanging okid

Zie hierboven

Snel en correct bezorgd.

Ben blij met kaarsen. De verpakking was wel heel groot.

Snelle en correcte levering

Goede website overzichtelijk

prima service

site overzichtelijk bezorging perfect op tijd

Was goed en de bezorging ook

Snelle verzending!!

Had alles de volgende dag in huis!! Erg blij mee

Snelle levering en keurig verpakt.

Een voorbeeld voor anderen.

Goede en snelle bezorging

Prima kwaliteit en snelle levering

Primaaa

Duidelijke website,prijs kwaliteit prima.Een aanrader.

snel geleverd

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf