alles netjes volgens afspraak geleverd

alles netjes volgens afspraak geleverd

Zeer tevreden.

Zeer tevreden en een tevreden klant.

Prima ervaring.

Snelle levering ondanks het gewicht.

Had willen retourneren

Heb fakkels besteld die vrij klein bleken (afmetingen stonden wel duidelijk vermeld op de site), had deze willen retourneren, maar de retourtermijn was snel verlopen.

Goede snelle service

Per toeval ontdekt, goede prijs en service

Wij hebben ze nog niet gebruikt pas 25 november maar naar edere fakkels zijn wij te vreden

Goed fakkels af gaande op vorige jaren

uitstekend

Goed verzorgd en goed verpakt en op goede tijd geleverd.

Snelle levering.

groot aanbod, goede prijs, snelle verzending

alles zoals beloofd op de duidelijke website

Gewoon goede webwinkel

Enorm veel keuze, leuke aanbiedingen snel verzonden. Enige minpuntje geen T&T ontvangen

Alles was netjes en heel aan gekomen. Misschien voor de volgende keer niet meer dan 2 dozen bijelkaar doen. Was wel zwaar nu met 3 dozen….

Heb de kaarsen nog niet gebruikt, maar de bezorging was vlug en het is fijn om in één keer 600 kaarsen te kunnen bestellen.

altijd goed

ook deze keer was mijn bestelling weer goed en zorgvuldig verzonden. het is fijn te weten dat er zorg besteed is aan de bestelde producten en dat die goed aankomen. Mijn dank voor de inpakkers

Snelle levering. Schappelijke prijs. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat het bestel- en bezorg moment is. Zeer tevreden.

Kaarsen nog niet aan gehad maar de levering was snel.

net bedrijf

een snel bezorging en een goede kwaliteit prijs verhouding

Nette prijzen en snelle levering

Nette prijzen en snelle levering

top

goede service, mooie produkten

Prachtige produkten en een super service.

Snelle en goede bezorging. Makkelijke en toegankelijk in de communicatie. Zeer goede service!!!

Prima - snelle nette levering. Geen verbeterpunten.

Keurig de levering op tijd en netjes verpakt, zodat alles heel arriveert. Geen verbeterpunten. Prima.

mooi

mooi kaarsen zekers nog bestellen :)

Prima bedrijf

Prima geleverd

Zeer fijne klantenservice

Geholpen met een extra omweg om toch het pakket geleverd te krijgen. Prijs/kwaliteit is perfect, vegan kaarsen. Heel blij dat ik deze winkel gevonden heb. Snelle reactie op vragen en opmerkingen.

Prima aanbod, keurige afhandeling

Mooi aanbod, dus in 1 keer klaar. Alles keurig verpakt en netjes aangekomen. Verwerking van de order was niet supersnel, maar binnen een week was het in huis, en dat vind ik prima. Al met al een prima shopervaring.

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf