Snel geleverd, onbeschadigd door goede verpakking, branden rustig

Altijd goed verzorgt

Heb al jaren goede ervaring met kaarsenfakkels

veel keus, snelle levering

veel keus, snelle levering

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering

Zie boven

pakjesbezorger wacht niet op klant en vertrekt direct

ons bedrijf ligt op 150m van de poort er is technisch geen mogelijkheid om een bel te installeren (afstand is groter dan 120m) de pakjesbezorger heeft zo goed als geen geduld om te wachten opdat wij het pakje in ontvangst kunnen nemen (customer intimacy is nul) een verbetering zou kunnen zijn: de pakjesbezorger belt de klant "ik sta voor de poort" KaarsenFakkels: beveel ik aan de pakjesbezorger: totaal niet

Goede service en een snelle levering.

Snelle reactie op mijn mail,en duidelijk antwoord.

Alles goed gegaan

Mijn bestelling snel en in goede orde ontvangen

Zeer positief

Ik had windlichten/ olielampjes besteld en er was er 1 gebroken, Email gestuurd en er werdt gelijk nieuwe gestuurd. Top en ze zijn ook heel erg mooi.

instructie klopt niet, materiaal is erg dun en kwetsbaar

opendraaien met de klok mee blijkt niet te kloppen: met deze schroefdraad moet het oliereservoir juist andersom opengedraaid. Door de verkeerde instructie lukt het helemaal niet meer om open te maken: schroefdraad dol/kapot, dop zit vast. Toevallig andersom geprobeerd lukt het wel, daardoor heb ik enkele fakkels toch nog kunnen gebruiken.

Een snelle en netjes ingepakte bestelling ontvangen.

Een snelle en netjes ingepakte bestelling ontvangen.

Snel bezorgd , scherpe prijs

Aan te bevelen. Snel bezorgd , scherpe prijs

Heel snel geleverd en mooie kaarsen!

Snel en correct

Fakkels zijn slechte kwaliteit

Voor ons tuinfeest had ik 6 fakkels besteld. Bij 3 ging het bamboe branden, zodat we voor brandgevaar in de tuin de fakkels na 10 hebben moeten blussen. Heel jammer.

Duidelijke website, leuke artikelen en snelle levering

Duidelijke website, leuke artikelen en snelle levering

vlug en goed geleverd.

Leuke producten, snelle levering, goed verpakt, mooie proud prijs.

Er was een zending gebroken ( van glas) Ik heb gebeld en kreeg zonder pardon een nieuwe zending toegestuurd. Heel fijn!!!!

Zoals besteld heb ik het ook snel en netjes ontvangen.kan het iedereen aanraden.

zeer goed

het ging snel en makkelijk

Heel correct, vlotte communicatie. Zeker aan te raden !

Heel correct, vlotte communicatie. Zeker aan te raden !

Geweldige service!

Van de bestelde 12 lowboy kaarsen waren er 5 gebroken bij levering. Na één telefoontje had ik de volgende dag al 6 vervangende kaarsen in huis. Super!

Aankoop en latere afhandeling van de retourzending werden keurig netjes en snel verwerkt

Product voldeed niet aan mijn verwachtingen. De retourzending en terugbetaling werd snel en netjes afgehandeld.

excellente service

Omdat hij wist dat de artikelen bedoeld waren om een belangrijk feest op te luisteren, heeft Franklin van Kaarsenfakkels er werkelijk alles aan gedaan om ze tijdig geleverd te krijgen. Zelden heb ik iemand zoveel goodwill aan de dag weten leggen om een klant tegemoet te komen. Jammer genoeg kon de man niet voorkomen dat het grondig mis liep bij PostNL. Op voorstel van Franklin heb ik het pakket teruggestuurd. Twee dagen later stond het geld weer op m’n rekening. Van excellente service gesproken!

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf