Enorme snelle bezorging

Prima site duidelijk omschreven. Wat een keuze mogelijkheden. In de avond besteld en de volgende dag rond 10 uur had ik mijn pakket binnen. Ik was heel verbaasd over de snelheid. Mij pakket was netjes ingepakt.

Buitenplaatsen met dik lont besteld. Zie ik nergens in winkels. Walmen wel, maar we zijn buiten. Wijnglas wat ernaast stond werd wel zwart. Branden 4 uur, zoals beloofd.

Professioneel aan de telefoon en snelle levering!

Ing had een storing en daardoor kon in niet met Ideal betalen. Ik had alleen de goederen wel snel nodig. Met 1 telefoontje was het geregeld. Heel fijn!

Snelle levering. En netjes verzorgd

Top service!

Geweldig dat je zo snel al de bestelling binnen hebt, zodat je nooit hoeft mis te grijpen

netjes op tijd en goed verzorgd.

Netjes op tijd en goed verzorgd. Goede ervaringen ook het verleden.

super

heel vlugge en vlotte service

Prima zaak die zijn afspraken nakomt

Mijn bestelling was een dag oud toen ik een Mail kreeg met aanbiedingen. Omdat mijn product ook in de aanbieding was heb ik gebeld . Geen recht naar toch de korting ontvangen. Top.

Mooie kaarsen, snelle levering!

Zie boven.

zeer teleurstellend, geen info over verzenden, ontvangst

ik kom net van afhaalpunt en er is niets afgeleverd, terwijl u me vraagt om een evaluatie!!!

Kost weinig, maar is ook.niks

branden slechts 7,5 uur op een vulling (ja ik heb de lont ingekort) ipv de beloofde 24 uur, erger is dat de afdekdop waar het kettinkje doorloopt water doorlaat bij regen, gevolg natte lont en zie die maar aan te krijgen. Ook waardeloos is het kettinkje, na de 1e regenbui roest het en dat geeft weer roestvlekken op je nieuwe fakkels. Tip: maak ze 3 euro duurder maar dan goed ipv Chinese prulzooi, ik ben teleurgesteld

Excellente réactivité, livraison plus rapide que l'éclair ! ;-)

Réaction très rapide du backoffice pour un problème de numéro de TVA. Vous pouvez commander les yeux fermés, c'est du sérieux !

Goede info op de website, snelle levering en scherpe prijzen. Helemaal top dus!

Spijtig dat je een bestelling niet gratis kan terug sturen

Goed product

De website is duidelijk. Kon product makkelijk vinden. Bestellen ging ook prima. Na van het bedrijf een email van bestelling en een factuur van betaling ontvangen. Staat erbij dat ik een mail met track en trace code krijg zou gauw als het verzonden wordt. Die mail echter nooit ontvangen. Wel is enkele dagen later de bestelling keurig geleverd en was ik bij toeval thuis.

x

x

De olielamp is een slecht product

De olielamp is gemaakt van materiaal wat zo kapot is. Het lijkt op de vertrouwde olienlamp maar kan na 1 seizoen de container in.

Een goede ervaring

Snelle bezorging

Snel en kwaliteit van kaarsen

Snel, betrouwbaar en top

Goede communicatie doordat ik een verkeerde bestelling had gedaan. Levering was binnen 4 dagen. Het zijn geen high-end fakkels, maar daar was ik ook niet naar op zoek daarom qua prijs-kwaliteitverhouding helemaal goed!

Levering ok. Product voldoet niet

Het product voldoet niet aan de verwachting. De lamp lekt, en werkt niet naar behoren. Lijkt verkeerd gemonteerd of iets dergelijks… graag sturen we de lamp dan ook retour! Hoor graag wat ik kan doen om dit te regelen… Gr fons

ik ben nog niet tevreden ....

geachte m. de 1ste bestelling die ik rechtstreeks bij jullie heb besteld ben ik tevreden over goede service ,,,,,maar 1 bestelling die ik via bol.com heb gedaan zit ik nog op te wachten ...m.v.g.

Snelle levering en keurig verpakt verzonden. kreeg de laatste keer nog een aardige attentie bij de bestelling. Erg leuk!

Top service- zeer snelle levering!

Duidelijke website Zeer snelle verzending!

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf