Niet binnen 2 a 3 g gen

Wij hadden de goederen nodige g voor een event maar zijn pas vrijdag geleverd 8 dagen na besteldatum

Mooie producten, snelle levering

Prima product-prijs verhouding.

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering. Artikel kwam geheel overeen met getoonde op website.

Uiteindelijk goed contact

Kreeg eerst geen contact met het bedrijf, later via de mail wel. Voor het retourbeleid moest ik zoekwerk verrichten. Dit wordt niet duidelijk aangegeven.

Snelle aflevering

Snel

Verzorgd

Snelle levering en goed verzorgd.

Prima kaarsen voor een prima prijs en met een prima levering! #Aanrader

fakkeldovers

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Super tevreden

Mooi en betaalbaar

Mooie kaarsen en betaalbare . Ect top !

Goedkoop

Draaidopjes met verrot schroefdraad sluiten niet allemaal.voor de rest top fakkels

Mooie kaarsen

Mijn bestelling werd snel geleverd en de kaarsen waren goed verpakt. (Wat extra opvulmateriaal had de verpakking nog beter gemaakt). * Ruim assortiment aan mooie kaarsen (en een toffe website)

Keurig en volgens afspraak geleverd

Makkelijk vindbaar wat je zoekt en ook eenvoudig te bestellen. Afspraak v.w.b. levertijd nagekomen. Product zoals verwacht.

top service

snelle correcte levering

Inmiddels snel en netjes rechtgetrokken

Na een mail kwam er spoedig antwoord en heeft de leverancier alles keurig en snel opgelost. Dank!

Altijd zeer verzorgd

Ik heb al enkele keren bij deze webshop gekocht en steeds is alles zeer verzorgd en snel bezorgd. Altijd super tevreden en ik koop iedere kaars daar.

Snel

Maar ik heb wel 1 schaal hele maal stuk zo jammer

Zie mijn aantal sterren

Goede terugkoppeling van levering en perfecte aflevering, verpakt in 2 dozen

Fijne tuinfakkels en buitenkaarsen

Erg genoten van de tuinfakkels en buitenkaarsen voor ons feest. Goed verder geen opmerkingen

Waardeloze olielampjes

Heb 3 soorten olielampjes besteld, maar 2 van de 3 was stuk of werkte niet omdat het vulgat te klein is De gene die stuk was en zo uit de doos kwam is de gene met 3 bolletjes en de gene die nauwelijks te vullen is met 2 bolletjes. De enige die werkt is de gene met 1 bol.

Goede kaarsen en snelle levering

Waxinelichtjes besteld en branden goed op, ook snel geleverd

Slecht product. Hele matige kwaliteit. Na 1 keer branden waren de meeste fakkels al kapot.

Bezorging goed. Kwaliteit helaas waardeloos.

De kaarsen ruiken heerlijk en over de verzending ben ik hartstikke tevreden, maar 2 van de 4 kaarsen zijn deels kapot en dat is erg jammer.

prima kwaliteit voor een goede prijs!

prima kwaliteit voor een goede prijs!

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf