Super service

Mooie producten, snelle levering en super service.

Bestelling wordt netjes en verzorgd afgeleverd.

Volgende dag al in huis.

Snelle en correcte levering

De ene dag besteld de dag erna binnen in keurige verpakking

Prima, alles volgens afspraak

De ene dag besteld de andere dag bezorgd perfect.

Jammer dat de levering wat langer op zich liet wachten.

Het afleveren van de bestelling duurde langer dan aangegeven en het zou fijn zijn als dat ook gecommuniceerd zou worden.

is een goede aankoop.

deze aankoop is goed verlopen.

Alles binnen gekregen, er leek iets fout tegaan in de bestelling. Maar dat was gelukkig allemaal goed gekomen, heb precies gekregen wat ik wou hebben. Tegen een leuke prijs . Kort om zeer tevreden.

Fijne communicatie en super levering!

Fijn dat je gewoon even kunt bellen om te overleggen en vriendelijk geholpen. Er wordt met je meegedacht en de levering verliep precies zoals aangegeven, aanrader!

Duidelijk en snelle service

Snel en efficient

Mooie kaarsen

Schitterende kaarsen

Ben erg tevreden.

Mijn ervaring met Kaarsen Fakkels De bestelling komt altijd op tijd. En jullie hebben ook goeie aanbiedingen. Ben erg tevreden over Jullie

Perfect!

Ik bestel al jaren mijn kaarsen en etc bij Kaarsen en Fakkels en ik raad het ook iedereen aan ik bedoel ze hebben kaarsen in thema's en in verschillende grotes , kleuren en gelenigheden wat je maar wil het is er!. Ik had verschillende kaarsen van de thema pasen bestel echt heel mooi en na pase ga ik lente of zomer kaarsen bestellen en ik bestel en ontvang ze altijd met veel plezier

Snelle levering. Helaas was er iets mis gegaan met de bestelling, er was een verkeerd aantal geleverd, maar daar werd snel en netjes op gereageerd. Het werd zonder problemen snel opgelost en ik kreeg er zelfs nog een extra setje bij voor de zekerheid. Service zoals het hoort!

Een echte aanrader

De prijs kwaliteit is in verhouding. Product is zoals beschreven. Heel snelle levering, correct verpakt.

goede service

Drie artikelen ontvangen waarvan 1 met lichte schade. Na een mail verstuurd te hebben, binnen dezelfde dag nog een antwoord terug en een goede oplossing geboden.

op tijd geleverd en keurig verpakt

Snel, accuraat en efficient.

Met 1 mail, betalen, de volgende dag geleverd. Perfect !! Dank voor de snelle en goede service.

Bijna goed

De verzending van de fakkels verliep niet volgens plan, maar dat lag aan DHL

Super snelle levering

Je krijgt wat je besteld voor een goede prijs en super snel geleverd.

De kwaliteit van de fakkels is onder de maat.

De fakkels zijn kwalitatief niet goed. Bij het aansteken verbrand het rubber aan de binnenkant. We kwamen daarachter toen we het product uittesten. Het rubber dat het reservoir afdicht werd warm en plakte vast aan de behuizing. De dop is hierdoor moeilijk te verwijderen en het rubber is kapot. Desalniettemin hebben we de fakkels kunnen gebruiken voor de feestavond. De uitstraling van de fakkels is mooi.

Snelle service per mail een vraag gesteld kreeg daarop snel antwoord bestelling ook snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en vlug geleverd.

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf