Spijtig dat je een bestelling niet gratis kan terug sturen

Goed product

De website is duidelijk. Kon product makkelijk vinden. Bestellen ging ook prima. Na van het bedrijf een email van bestelling en een factuur van betaling ontvangen. Staat erbij dat ik een mail met track en trace code krijg zou gauw als het verzonden wordt. Die mail echter nooit ontvangen. Wel is enkele dagen later de bestelling keurig geleverd en was ik bij toeval thuis.

x

x

De olielamp is een slecht product

De olielamp is gemaakt van materiaal wat zo kapot is. Het lijkt op de vertrouwde olienlamp maar kan na 1 seizoen de container in.

Een goede ervaring

Snelle bezorging

Snel en kwaliteit van kaarsen

Snel, betrouwbaar en top

Goede communicatie doordat ik een verkeerde bestelling had gedaan. Levering was binnen 4 dagen. Het zijn geen high-end fakkels, maar daar was ik ook niet naar op zoek daarom qua prijs-kwaliteitverhouding helemaal goed!

Levering ok. Product voldoet niet

Het product voldoet niet aan de verwachting. De lamp lekt, en werkt niet naar behoren. Lijkt verkeerd gemonteerd of iets dergelijks… graag sturen we de lamp dan ook retour! Hoor graag wat ik kan doen om dit te regelen… Gr fons

ik ben nog niet tevreden ....

geachte m. de 1ste bestelling die ik rechtstreeks bij jullie heb besteld ben ik tevreden over goede service ,,,,,maar 1 bestelling die ik via bol.com heb gedaan zit ik nog op te wachten ...m.v.g.

Snelle levering en keurig verpakt verzonden. kreeg de laatste keer nog een aardige attentie bij de bestelling. Erg leuk!

Top service- zeer snelle levering!

Duidelijke website Zeer snelle verzending!

Prima order

Producten zoals verwacht, snelle levering

Netjes telefonisch geholpen en snel en correct geleverd.

Snelle reactie. Doen wat ze zeggen

Zie boven

Fijn geholpen

Prettige ervaring goed te woord gestaan en geholpen met mijn vragen over het product

Het uitzoeken, betalen en de manier van leveren was snel en probleemloos. Waar ik echter wel erg van baal is dat 1 van de 6 fakkels niet goed is, deze is niet te openen en dus niet te vullen!

Vlotte levering

Sorry maar slecht

Fakkels besteld functioneren niet en branden zeker niet zolang als opgegeven.

Fijne tuinfakkels

Producten doen wat het moet doen, branden goed en mooi. Perfect voor ons tuinfeestje

Mooie fakkels gekocht voor aan het strand.

top fakkels

fakkels branden schitterend mooi , grote vlammen en werden snel geleverd

Aanrader!

Heel veel keus en veel goedkoper dan elders! Volgende dag heb je je zorgvuldig ingepakte bestelling al in huis. Fijne, overzichtelijke website ook.

Tijdige levering, defect goed opgelost

levering was snel en voorspoedig. Er mistte 1 lont en na melding zijn er direct nieuwe lonten opgestuurd, netjes!

Hele mooie prijs. Maar…

Fakkels vielen kleiner uit dan aangegeven lengte. Nagemeten. Met 4 mensen bezig geweest om ze open te krijgen volgens verstrekte handleiding. Niet bij alle fakkels gelukt. Je moet ze precies andersom open draaien.

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf