snel en goed

Snelle levering goede kwaliteit, op een kanttekening na, de aanbieding stompkaarsen met glitter rood en blauw, kunnen brand veroorzaken, omdat je niet weet hoe warm de glitter wordt en onverwacht, ergens in de kaars een gat met hete kaarsenvet uitstroomt,

Goed & snel

Heel tevreden met de kaarsen en de snelle levering!

Mooie kaarsen, kleine beschadiging

Ik kocht een set kaarsen bij deze webshop. Netjes verpakt en op tijd geleverd. Mooie kaarsen, goede kwaliteit. Een van de kaarsen had onderaan een beschadiging (stuk uit). Ik heb dit echter niet gemeld omdat ik er wel mee kan leven.

zeer goed

zeer snelle levering nog binnen de lever tijd

Nog nooit zo snel een pak geleverd gekregen. A+

Mooi verpakt.nette kaarsen, zoals ik hebben wou...dank U wel

Ruime keuze en de volgende dag al geleverd. Heel goed ingepakt ook.

snel besteld, betaald en geleverd.

snel besteld, betaald en geleverd.

Een snelle levering van de bestelde Bolsius kaarsen…!

De bestelde kaarsen werden snel geleverd tegen een concurrerende prijs…!

De bamboefakkels werken goed, ideaal voor een fakkeltocht

Snel en veilig afgeleverd

Snelle levering, bestelling verloopt eenvoudig en vlot

Fantastische mooie kaarsen!

Supersnelle levering, prachtige kaarsen van zeer goede kwaliteit. Ben er erg blij mee

Op de moment heb ik de fakkels nog niet gebruikt, maar de levering liep alleszins al vlekkeloos!!!

Ik heb in de avond besteld en de volgende dag ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Veel keuze, snelle levering.

ALLES NAAR WENS GEGAAN.

Vanaf bestelling, overmaking en uiteindelijk levering, volledig naar wens gegaan. En zeker tijdstip van levering via betreffende pakketpost bezorging.

prettige site, en snelle afhandeling.

helemaal correct

We hebben gebeld en netjes te woord gestaan. Bestelling geplaatst en is heel snel verzonden. 1 woord geweldig.

Hele mooie vuurblikken en potten

Potten en blikken snel geleverd Vuurblikken niet zo makkelijk aan te krijgen Alleen met gasbrander. Vuurpotten heel snel aan gekregen. Bij allebei heel mooi sfeervol vuur!

Bestellen en volgende dag in huis

Super goede service

Prima web site

Prima web site en keurig op tijd geleverd

Super.

Alles ok en mooi op tijd geleverd.

Mooi spul, handwerk uit eigen smederij

Set van 3 vloerstaande kandelaars staat harmonisch en rustgevend in onze woonkamer.

Geweldige service en bamboe tuinfakkels

Dank voor de tips omtrent aansteken van de bamboefakkels. Goed geholpen en goede prijs kwaliteit verhouding voor de ontvangen tuinfakkels

Bestelling is niet aangekomen en bedrag is niet teruggestort.

Bestelling is niet aangekomen en bedrag is niet teruggestort.

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf