Heb nog niets ontvangen

in afwachting

snelle , correcte levering

De dag voor oudjaar bestelde ik vier kaarsen en de op oudejaarsdag werden ze geleverd!!

Mooi profijt, snel verzonden en goed verpakt

Positief

perfect van begin tot einde

van bestellen tot levering is alles snel en foutloos gegaan

ZEER GOED

ZEER VLOTTE LEVERING

Snelle levering en goed product

Levering is niet goed

Ik heb wat besteld ruim voor het moment dat jullie het dezelfde dag zouden versturen. Ik kreeg geen track en trace link door m dus zelf contact gelegd web uitgelegd. Krijg je alleen een linkje door. Inmiddels een week verder en is het nog niet binnen! De track en trace link werkt niet. Heb weer contact met jullie gezocht dus wacht nog op antwoord.

top, snelle levering

~Goede verpakking, snelle levering en tegen een juiste prijs!

netjes op tijd geleverd

Tevreden

Mooie kaarsen en goede service

wat een geweldige kaars!

de kaarst heeft 12 dagen non-stop gebrand, zonder walm, sheefbranden o.i.d. Chapeau

Prima service,snelle levering

Zie bovenstaande zin

Zeer vriendelijk en servicegericht.

Snelle levering en top kwaliteit kaarsen.

Topper

Mooie kwaliteit!

Snel geleverd mooie kwaliteit!

Uitstekend!

Snelle levering al jaren lang en uitstekende kwaliteit product en verzending.

Zeer snelle en adequate levering, bovendien zorgvulding verpakt.

Niets aan veranderen.

Verrassend snel geleverd, alles in goede orde ontvangen

Snel en correct!

Heel snel en correct!

Snelle levering, goede service

Een pak kaarsen was kapot bij levering. De leverancier vroeg om een foto en heeft vanuit zorgvuldigheid niet een nieuw pakket gestuurd omdat hij bang was dat ze wellicht weer kapot zouden gaan. Netjes geld terug gehad.

Heel erg fijn

Ik heb contact opgenomen omdat ik iets niet zeker wist. Werd heel prettig geholpen en er was aandacht en tijd voor mijn vraag

snelle en goede levering

simpel en goedkoop

Super service

Gemiddelde levertijd is drie dagen met kerst en alle drukte met de feestdagen voor de boeg. Ik had gisteren meerdere artikelen besteld, waarvan er één gebroken aan kwam. Even foto’s maken en mailen naar de klantenservice. Dezelfde dag krijg ik een mailtje van PostNL dat er een nieuw pakketje geleverd gaat worden. Nou hoe fijn is dat!! Geen discussie, de foto’s liegen er niet om en zonder weerwoord wordt er al een nieuwe bestelling geplaatst voor mij (kosteloos). Terwijl de fout wellicht bij PostNL is gebeurd met het vervoer ervan. Nemen zij de Kaarsenfakkels.nl de kosten op zich, met verzendkosten! Ik raadt dit bedrijf zeker aan!

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf