Goede en snelle levering

Alles netjes en goed beschermd verpakt

Product zoals verwacht, en snelle levering

Mooie kaarsen.

Grote doos blauwe kaarsen gekocht. Op tijd geleverd, goede kleur blauw en goede prijs voor kwalitatieve kaarsen.

Alles zoals voorgesteld op site!

Prima . Artikelen zoals voorgesteld, goed verpakt.

Snel geleverd netjes en goed verpakt

Gewoon goed.

Snel en goed geleverd. Producten voldoen aan verwachting.

Klantenservice top! Had zelf een keer op zondagavond contact per mail over de voorraad van een bestelling. Ben erg tevreden met mijn laatste bestelling een graflicht rood.

Snelle en correcte levering

Goede producten

Prachtige kaarsen, snel in huis.

Het zijn allemaal prachtige kaarsen, vaak keuze uit verschillende kleuren. Levering ging prima, goed verpakt, redelijk snel in huis (ook rond de feestdagen). De mooiste kaarsen zijn natuurlijk niet de goedkoopste, en verzendkosten vallen altijd tegen (vooral bij een kleine bestelling), maar dan wil je ze toch hebben. Prima.

Goeie service

Goeie service.

1 tip: mail wanneer de zending door uw firma is verzonden. Men reageert snel op mail van mij als klant. De zending is netjes verpakt. Tot een volgende bestelling!

Snelle service ondanks de drukke kerstperiode. Artikelen precies zoals verwacht en goed verpakt. Dikke pluim .

Zeer mooie fakkels

De fakkels waren zeer degelijk verpakt. Waren mooie fakkels.

Tevreden

8 stompkaarsen besteld. Levering was prima, kaarsen zien er goed uit. Brandduur is goed. Door de dikte van de kaars brand de buitenkant iets te langzaam op.

Altijd top

Goede kwaliteit in een woord.

Heel erg snelle levering...

In de drukste tijd van het jaar, 's avonds besteld, de andere dag in huis.... Prestatie!

Alles super!

Zeer snelle levering en alles goed verpakt. Echt top!!

Grote keuze en snelle en correcte levering

Veel keuze in thema kaarsen. Op zondag bestelling geplaatst en dinsdag al geleverd.

kwaliteit geleverde spullen goed, foutje bij levering wat vlot werd opgelost.

Snel contact, vlot schakelen.

Prettige website, scherpe prijs, snelle levering en degelijke verpakking. Wat wil je nog meer? Aanrader dus.

Vlotte service waar wij van houden.

Vlotte service waar wij van houden.

Snelle levering en goedkoop

Vlugge vlotte service en levering

Voor herhaling vatbaar

Goed en snel

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf