gewoon erg mooie kaarsen die mooi branden

mooi

Snel en goede kwaliteit

Toppie

Super snelle service

De dag nadat ik de bestelling had geplaatst, werden de artikelen thuisbezorgd.

Snelle verwerking van de bestelling

Bestelling was zorgvuldig verpakt. Binnen 2 dagen geleverd. Zeer tevreden over kwaliteit van mijn bestelling.

Snelle bezorging en gewoon een geheel goed product, precies wat ik besteld had.

Uitstekend.

Het bestelde kwam op tijd en klopte, ook de prijs is aantrekkelijk.

Snelle levering, goede communicatie

Ruim aanbod en keuze genoeg bij een uitstekende dienstverlening.

Een prima ervaring

Top kaarsen en snel bezorgd.

Snelle en goede afhandeling

Ik ben tevreden o er de verzorging van het pakket maar vind de prijzen van de kaarsen en verzending vrij hoog

Voldoed aan al mijn verwachtingen

Bestellingen altijd mooi optijd ,mooie decoratie olielamjes .ga er zo nog een paar bij nestellen

Prima service, ondanks feestdagen toch een snelle levering

Keurig

Snel en vlot en goed verpakt

top firma en super mooie spullen

prima service en vlotte levering en goede kwaliteit

Goed ingepakt

Uitgebreide keuze en prima website

Het zoeken naar pyjamabroeken was even lastig, maar uiteindelijk bleek de keuze wel zeer uitgebreid, dus een prima score. Nu nog wel even wachten op de levering die klaarblijkelijk toch nog wel van wat grotere afstand moet komen.

goede prijzen en snelle levering

bestelde een aantal pakjes drijfkaarsen

Top online shop!

Betrouwbaar, goede prijzen én persoonlijke, snelle klantenservice. Alle vragen werden snel beantwoord en er werd alles aan gedaan om mijn bestelling z.s.m. bij mij te krijgen. (bijv. de tip om het bij een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen omdat dit sneller is dan via thuisbezorging. Een dikke aanrader! Tot de volgende keer!

Uitstekende service, mooie producten!

Zwarte met gouden libelle en Marokkaanse zwarte kaars gekocht. Mooier dan verwacht en volgende dag al bezorgd.

Kaarsenfakkels heeft een grote keuze uit kaarsen en oliebranders. De zending is geleverd volgens de afgesproken levertijd en was goed verpakt. Ook was er nog een presentje bij. Ik ben zeer tevreden.

heel vlot

Correct en vlotte bestelling

Bestelde kaars kwam beschadigd aan. Na telefonisch contact werd dit tot tevredenheid geregeld.

Fijne service

Bestellen gaat heel gemakkelijk en levering gaat heel snel.

Goed met een kleine maar

Mooie collectie, heldere site, goed en zorgvuldig ingepakt maar 1 grote stompkaars kregen we vooralsnog niet aan de praat.

zorgvuldig.

dit was niet mijn eerste bestelling en ook nu was de verzending vlot en zorgvuldig. De bestelde spullen zijn goed verpakt zodat alles onbeschadigd aankomt. Ik ben blij met als de doos met diverse kaarsen weer afgeleverd word.

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf