zorgvuldig.

dit was niet mijn eerste bestelling en ook nu was de verzending vlot en zorgvuldig. De bestelde spullen zijn goed verpakt zodat alles onbeschadigd aankomt. Ik ben blij met als de doos met diverse kaarsen weer afgeleverd word.

Mooie kaarsen en snelle levering

Mooie kaarsen en snelle levering

Positieve ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede en snelle levering, vriendelijke communicatie, en fijne oplossingen. Heb Kaarsen en Fakkels aanbevolen bij familie, vrienden en buren.

Prima, doen wat zij beloven

Doen wat zij beloven

Veel keus, snelle levering

Veel keus, snelle levering

Heel erg goed

Twee leuke olielampjes gekocht. Erg netjes verpakt en super vriendelijk.

Heel goed geholpen. Mailen zelf als een artikel later leverbaar is en als dat te lang duurt komen ze met een nette oplossing.

Snelle levering,de inhoud is wat rommelig een aantal kaarsjes van de gekleurde theelichtjes zijn stuk en bij de schalen van Bolsius ontbreken enkele stootblokken.Waarschijnlijk niet gecontroleerd.

door snelle levering is alles gelopen als gepland, ook prijsgunstig

Mooie kaarsen, goede prijs en snelle levering!

Goede en snelle bezorging

Overzichtelijke site Makkelijk bestellen Snelle bezorging en goed verpakt

Snelle en correcte afhandeling !

Super gehandeld.

Kwalitatief uitstekende goederen, met zorg verpakt en prettig telefonisch contact

Uitstekende ervaring

Rap en verzorgd geleverd

Goede kwaliteit. Snel geleverd

Prima service en afspraken kloppen precies.

Uitstekend geholpen. levering volgens schema en goed verpakt. gewoon goed!

SNEL EN CORRECT

Komen hun beloftes op de website na.

Super mooie kaarsen!

Heb hele mooie diner kaarsen aangeschaft. Branden mooi en passen qua kleur erg mooi in mijn interieur. Hoe blij kan je zijn met een groot pak mooie kaarsen. Zo gezellig om ze elke avond aan te steken! Genieten........

Snelle afhandeling

Last minute kaarsen besteld voor de Adventsperiode en de levering was snel en goed ingepakt. Inmiddels branden ze 's avonds en verwarmen ze mede de kamer in deze nare tijd.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle bezorging.

Kwaliteit , betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

Toevallig op KaarsenFakkels gestuit wat niet verkeerd was. Kan het iedereen die naar produkten als van hen zoekt aanbevelen. Prijs, kwaliteit en bezorging geweldig.

Een snelle en correcte levering.

Veel keuze, snelle levering.

Super snel, onbeschadigd en exact wat ik besteld heb.

Plezierig snelle levering. Onbeschadigd en geen gedoe. Prima.

Snel, deskundig en vriendelijk.

Bij twijfel of ik het goede ga bestellen neem ik altijd contact op. Ik krijg daarop direct antwoord. Heel vriendelijke medewerker(s).

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf