Zeer te vrede.

Snel geleverd en het goede product.

alles perfect

snelle bezorging alles goed verpakt ruime keuze aan kaarsen TOP

Vlotte afhandeling, vriendelijke mensen.

Na een kontakt met het bedrijf over een retournering ben ik heel vriendelijk te woord gestaan en was het e.e.a. gauw afgehandeld. Nu wachten op nieuwe bestelling.

zeer goed

Zoals steeds vlugge levering (wat voor mij niet hoeft) . Mijn vroegere ervaring is zeer positief. Een bedrijf waarvan de bedrijfsleider zeer achter zijn zaak staat. Ik koop bijna niets meer op internet maar hier heb ik het gevoel van een gewone winkel met zeer goede service waar ook naar de klanten geluisterd wordt.

Prima service, op tijd geleverd.

Snelle service, goede prijs.

Fijn bedrijf om hier je kaarsen te bestellen en een snelle levering.

Kaarsen besteld en top geleverd en snel!

Prachtige kaarsen

Prachtige kaarsen, ruime keuze en een hele mooie kwaliteit.

Perfect!

Druipkaarsen besteld. Die breken makkelijk. Eerder ergens anders besteld. De kaarsen werden in een envelop door de brievenbus gestopt met als gevolg gebroken kaarsen. KaarsenFakkels beloofde de kaarsen zorgvuldig te verpakken en op te sturen. Dat was ook zo en ze waren nog voordeliger ook. Perfect!

Goede service en mooie kaarsen

Zeer goed, snel en efficiënt.

Zeer snel, goed en efficiënt en een groot aanbod.

Levering altijd snel en prima kaarsen

Bestel regelmatig en levering is altijd goed. Ik keek nu uit naar mijn cadeautje die erbij zat… een olie lampje… maar helaas is de kwaliteit niet zo best… gaatjes voor het lontje zijn te groot en nu zakken in het bolletje…

top

top

Telefonisch niet/slecht bereikbaar!

Niet bereikbaar voor overleg

Snelle levering & ook nog een leuk cadeautje

Prima levering en supersnel. Echt een aanrader.

Vlotte levering

Rond de feestdagen bestellen wij altijd alle kaarsen hier. Goede kwaliteit en precies wat we nodig hebben.

Prima geregeld

Snelle verzending goed verpakt en goed contact gehad

Goede service, snelle levering

Erg ruim assortiment en leuke artikelen.

Zeer goede klantenservice

Ondanks dat onze bestelling deels gebroken aankwam, heeft dit bedrijf dit heel snel en zeer klantvriendelijk opgelost

Snelle levering, goede diner kaarsen en een solide verpakking. Dit is mijn tweede bestelling geweest en zeker niet mijn laatste.

Helemaal goed

Snel geleverd en goed verpakt. De kaarsen zijn van een goede kwaliteit !

Kwaliteit en snelle levering

Zie eerder

Goed geregeld.

Vaker hier besteld. Iedere keer weer prima geregeld. Duidelijke site. Keurig op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Ga zo door!

Ik kon gemakkelijk een keuze maken maar de keuze op de site is overweldigend. Alles goed ingepakt verstuurd. De kaarsen zien er geweldig uit.

Heel snel geleverd

goed verpakt, heel snel geleverd en in prima conditie ontvangen.

Perfect.

Snel en goedkoop super.

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf