Zeer goede klantenservice

Ondanks dat onze bestelling deels gebroken aankwam, heeft dit bedrijf dit heel snel en zeer klantvriendelijk opgelost

Snelle levering, goede diner kaarsen en een solide verpakking. Dit is mijn tweede bestelling geweest en zeker niet mijn laatste.

Helemaal goed

Snel geleverd en goed verpakt. De kaarsen zijn van een goede kwaliteit !

Kwaliteit en snelle levering

Zie eerder

Goed geregeld.

Vaker hier besteld. Iedere keer weer prima geregeld. Duidelijke site. Keurig op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Ga zo door!

Ik kon gemakkelijk een keuze maken maar de keuze op de site is overweldigend. Alles goed ingepakt verstuurd. De kaarsen zien er geweldig uit.

Heel snel geleverd

goed verpakt, heel snel geleverd en in prima conditie ontvangen.

Perfect.

Snel en goedkoop super.

Heel goed.

Snelle levering en enorm grote keus.

Een uitstekende website

Bestelling heel snel geleverd. Uitstekende website. Zal zeker volgende keer weer bestellen. Zeer tevreden.

Snelle levering zeer goede kwaliteit

Zoals altijd, supersnelle levering. Zeer mooie kaarsen, branden helemaal op zonder druipen. Geven veel licht, sfeer voor een mooie prijs.

Vlotte service goede prijs

Zeer te vreden.

Snelle levering en een heel goed product. Ben dan ook zeer te vreden. Ga zo door.

Goed.

Binnen 1 dag mijn bestelling ontvangen. Keurig verpakt.

Ben goed geïnformeerd naar dat mijn pakket weer terug was gestuurd door dpd. Want die was er niet op de afgesproken tijd en dag

Supersnelle levering

De ene dag besteld en de volgende dag al geleverd, top!!

Prima geregeld

supper

prijs kwaliteit !

Keurig en snel en goede service!

Een aantal led-waxinelichtjes deden het niet en ik kreeg meteen na een belletje geheel gratis een nazending. Klasse!

Snelle en goede levering.

super hoe kapotte levering is opgelost en snel!

zeer goed

Zeer goede service

Fijn bedrijf waar ik graag mijn kaarsen bestel. Als er iets niet klopt wordt het direct en goed opgelost.

Doet wat het moet doen

Producten waren op tijd binnen ondanks de verhuizing.

Zie hierboven.

Voor herhaling vatbaar

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf