Prachtige en originele kado’s

Handkaarsen met verschillende kleuren en vormen. Zeer mooi om als geschenk te geven.

Bizar

Helemaal niks binnen gehad e ook nergens bericht van gehad.

Duidelijke site, zeer nette levering, mooie kaarsen!

Al een paar keer diverse soorten kaarsen besteld. De site is duidelijk en werkt goed. Bestel- en leveringsinformatie komt snel en is goed. Zeer nette levering. Mooie, goede kaarsen!

gewoon goed

gewoon goed zoals het hoort

top service

bestelling de andere dag al ontvangen; leuke verrassing ingesloten. Top en een aanrader

gewoon goed verzorgd

helemaal TOP

Nette en Snelle levering!

Besteld, snel in huis, ondanks drukte bij de pakket dienst door lockdown. Snelle levering!

Jammer van de late levering

De levering was wel bezorgd e netjes verpakt, alleen voor het doel te laat.

Vlotte afhandeling

Het bestelde was snel bezorgd heel fijn.

Snelle levering, goede producten

Snelle levering van producten zoals beloofd

Ruime keus en snelle levering

Ruime keus en snelle levering

mooi ding

coole kaars, mooi verpakt, de jarige was er erg blij mee.

Goede communicatie en snelle levering

Prima kaarsen snel geleverd

Prima herdenkingskaarsen, snel geleverd

Snelle levering!

Snelle levering en netjes geleverd.

Snel en correct.

Snel en correct.

Snelle levering en fijn contact

Niets op aan te merken ;-)

Goede site en makkelijke bestellen van kaarsen.

Hebben kaarsen besteld wat super makkelijk ging. Ook fijn dat je kan kiezen of je het wilt ophalen of dat je het thuis wilt hebben gebracht. Het enigste min puntje is dat er op de site staat dat je de volgende dag de levering ontvangt, maar dat dat niet zo is, maar dat is enk ik te wijden aan de vele bestelling die worden gedaan. Uiteindelijk hebben we de bestelling ontvangen en kunnen we weer genieten van een gezellige avond.

Snel en netjes thuis bezorgd.

Overzichtelijke site en daardoor eenvoudig te bestellen

De site is overzichtelijk, waardoor het prettig en eenvoudig is een bestelling te plaatsen. De aflevering ging ook probleemloos.

Graag ik ga weer bestellen

Super snel geleverd. Ben ik blij

Mooi cadeautje om te geven

Online besteld en zeer snelle en keurige levering. Het artikel was netjes verpakt en voldeed aan mijn verwachting.

Goed en snel geholpen!

Goede website met genoeg keuze.

vlotte zending,

Vlot ontvangen, goede kwaliteit

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf