vlotte zending,

Vlot ontvangen, goede kwaliteit

Goede webwinkel

Duidelijk gekregen wat wasxafgeberls. Prima

Snelle en juiste levering

Veel keus en mooie aparte kaarsen. Een aanrader

Alles heel netjes geregeld!!

Voor mij is betrouwbaarheid belangrijk, dat zit goed bij Kaarsen en Fakkels!

Mooie grote 8x60 kaars

Goede kwaliteits kaars en goed verpakt.

Super snel gel met en kleine attentie.. leuk hoor

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Ook nog eens stevig verpakt. Kortom; ik ben zeer tevreden.

snelle en goede levering.

online besteld en ondanks de vrieskou, gladheid en corona toch heel snel geleverd.

Perfecte legering!

Prima verpakt!

Heel tevreden

Heel tevreden

Snel en efficient

Fijne website, veel keuze en snelle levering

Fijne, snelle en klantgerichte service

Ik ervaar mijn contact met kaarsenenfakkels als erg prettig. Zelf had ik een online bestelling gedaan en toen bleek er niet voldoende op voorraad te zijn van wat ik wilde bestellen. Ik werd dezelfde dag nog persoonlijk gebeld en werd er een oplossing gezocht. Ik beveel dit bedrijf aan. Prijs/kwaliteit verhouding is ook goed.

2e keer dat ik iets bestel en zeer tevreden. Er werd ook keurig gecommuniceerd dat het pakketje iets later zou zijn. En dat viel nog mee hoor. Zeer tevreden ook over het product.

Perfecte levering !

Mijn vrouwtje was super tevreden !!

De website is overzichtelijk. Mara kan misschien wat makkelijker gemaakt worden om snel iets te vinden. Betalen en de bestelling afronden was prima. En heel snelle levering.

Super snelle levering

Super groot assortiment en snel geleverd . Helaas was er 1 doos kaarsen te weinig ingepakt maar dag is direct opgelost ! Tot de volgende keer

Goed keurig verpakt en geleverd

Top! Bestelling is altijd heel snel in huis. Goed verpakt. Goede produkten

Super snel en transparant

Snelle verzending en prettig om status update te krijgen bij vertraagde zending ivm drukte bij Post NL, zo is het niet zo erg om iets langer op je bestelling te moeten wachten!

Zeer snelle levering. Echt top!

Helemaal in orde

Druipkaarsen besteld en deze werden snel geleverd. Goede kwaliteit een goede prijs.

Keurig

Netjes verpakt zeer tevreden

Geweldige fakkels

Keurige levering. Mooi product. Het was een feest met een aantal 8-10 jarigen door de sneeuw een fakkeltocht te houden

Perfect als afspraak

Werken als is afgesproken

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf