Snelle afhandeling van de bestelling.

Bestelde artikelen voldoen aan de eisen.

Erg goed snelle en goedlevering

Goed geregeld. Snelle bezorging.

Snel!! Bijna te snel geleverd.

Kon mijn aflevering op adres niet veranderen naar een andere dag, wel naar een aflever punt.

Goede ervaring

Goede ervaring met KaarsenFakkels en snelle levering.

binnen een dag geregeld!

Ik had de kaarsen binnen 2 dagen nodig. Dat is gelukt, ondanks de drukte op de weg. Exact wat ik bestelde. Dank

Goede kwaliteit en snelle en correcte levering.

Brande langer dan 60 min

Deze fakkels branden mooi en hebben iets meer dan 60 min gebrand.. We hebben er een tocht meegelopen. Wel op het einde droop er wat warm vet op mijn hand ondanks het kartonnetje..

mooi product

goede service, snel geleverd

Uitstekend.

De bestelde graflantaarns zijn mooi en van goede kwaliteit.

prima, snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, zorgvuldig ingepakt!

Tevreden over deze site! De kaarsen zaten zorgvuldig beschermd in doos verpakt, met daarbij een aardige attentie. De levering was vlot, binnen enkele dagen was de bestelling binnen.

prima!

Prachtige lantaarns, snel bezorgd.

Goed was mijn eerste bestelling Goed voor een volgende bestelling Levertijd uitstekend

Snelle levering zeer gored verpakt wordt goed op de hoogte gehouden

Zeer vlug en netjes geholpen

Zeer vlug in het versturen van de bestelling.

Prima behandeling, snelle levering

Prima behandeling, snelle levering

Snel en goed

Snel en goed

Snel, veilig, accuraat en betrouwbaar.

Goede communicatie, op tijd geleverd. Nette en goede verpakking.

Breed assortiment kaarsen en aanverwanten. Alles snel ontvangen zoals verwacht.

Gewoon goed, zoals het hoort.

Ik ben zeer tevreden.

Zou er nog van bestellen in de toekomst

Snelle levering Wel zaten de pakketjes op elkaar geplakt waardoor de onderste de windlichten beschadigd waren.

ERG BLIJ MEE!

Ik heb voor de tweede keer glazen grafkaarsen gekocht. Deze keer waren de grotere uitverkocht. Het rood gaat er na jaren wel af, dus dan zet ik een nieuwe neer. Met wit heb je dit natuurlijk niet. Ik ben ook blij met de afgeprijsde engelenkaarsen. Deze gelijk cadeau gedaan aan iemand die in een zware tijd zit. Werd erg gewaardeerd. Ik beveel jullie bij iedereen aan!

Snelle levering. Goede prijs.

Een snelle levering en een goede prijs

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf