Super blij met de roze dinerkaarsen, De oranje kleur viel echter tegen. Deze is anders dan op de website. Ook jammer dat bijna alle kleuren uitverkocht waren. Wel een super leuke attentie gekregen, dank!

Een shop die ik zeker zal aanbevelen.

De mail wordt snel beantwoord. Ik had de kaarsen ruim op tijd binnen en deze waren goed verpakt.

top

Goed en op tijd binnen

Ik heb in de avond besteld en het was de volgende dag geleverd! Alleen een negatieve punt: de kaarsen met kleuren hebben alleen kleur aan de buitenkant wat ik jammer vind.

Helemaal prima

Ruime keuze, makkelijk te bestellen, de volgende dag geleverd. Wel verzendkosten.

Snelle en zeer correcte levering

Snelle levering en alles goed afgehandeld

Zeer tevreden zal als ik nog eens kaarsen nodig heb ze zeker bij U bestellen.

Snel en netjes

Levering kaarsen was snel en alles kwam heel aan.

Snel en netjes verpakt

Snelle levering en alles netjes verpakt. Goede service

Prima, goed geregeld

Verkeerde waxinelichten besteld. Juiste besteld en de verkeerde retour. goed geregeld. Juiste snel ontvangen.

Snelle levering conform afspraak. Netjes verpakt en blij met het product.

Perfect geregeld

Alles volgens afspraak gekregen.

In één zin, geweldig.

Goede info Prima bereikbaarheid Snelle levering Toezeggingen worden nagekomen

Goede service en snelle verzending

Hele goede service en super snelle levering. Erg tevreden over dit bedrijf.

Snel besteld snel geleverd

In alle opzichten top

Prima website, uitgebreid assortiment (wel veel niet in voorraad op dit moment. Razendsnele levering.

Kwaliteit en super snel

Dag na bestelling reeds geleverd in België. Perfect verpakt tegen eventuele beschadiging tijdens transport. Kwaliteit van de kaars is perfect : mooie vlam, trage branding en geen vervorming of afdruipen.

heel goed

Gewoon goed!

Snel besteld, snel geleverd in prima beschermende doos. Gewoon alles naar wens verlopen.

Snel in huis, leuk extraatje

Producten snel geleverd. Ben er blij mee. Leuk extraatje.

Fantastisch!

Keurig ingepakt , mooi op tijd . Geen opmerkingen.

Snelle levering en niet duur

Prima, goede kwaliteit en snel geleverd

Goed en veilig verpakt. Op tijd. Keurig.

Snelle service en duidelijke site

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf