Verkeerde ontvangen, opgelost naar wens

Foutje logistiek, helaas verkeerde kaarsen. Direct opgelost. Kan gebeuren.

Op tijd geleverd wat besteld was

Op tijd geleverd wat besteld was. Dubbele bestelling voorkomen.

zeer goed

betrouwbaar

Alles wordt altijd keurig geleverd.

Snel en in goede staat geleverd

Een goede ervaring

Gewoon goed

Vlot ontvangen wat ik had besteld

Prima ervaring. Ook het achteraf betalen is heel erg fijn.

Helaas 2 houdertje kapot van de herdenklichtjes.

Prima kaarsen en vlot geleverd

Zie boven

Mooie producten, mooi geprijsd

Uitgebreid assortiment en voor leuke prijzen. Bestellen ging prima, alleen afrekenen ging raar, waardoor het leek of de bestelling fout was gegaan. En dat ging tot driemaal toe. Uiteindelijk kreeg ik drie bevestigingen, dus was bang dat ik driemaal binnen zou krijgen. Na een mailtje kreeg ik direct antwoord en werd gerustgesteld dat er maal één bestelling geplaatst was. Levering ging vlot en netjes.

Snelle levering goede communicatie

Snelle levering, heldere communicatie, Een kaars arriveerde met schade maar werd onmiddellijk vervangen. Prima service.

Sfeervolle kaarsen en olielampjes

Ruime keuze diverse kaarsen. Overzichtelijke site en alles binnen enkele dagen keurig geleverd.

Geweldige lichtjes.

Het zijn prachtige lichtjes. Veel meer licht in de waxinelichthouders.

Duidelijk een overzichtelijk. Betaalbaar

Duidelijke site. Genoeg keus tussen verschillende merken Cadeautje erbij. Zeer attent. Snel verzonden Ik heb de site aanbevolen in mijn ancestor work groep.

Fijne ervaring. Product was binnen afzienbare tijd geleverd.

Fantastisch!

top , snel gelevrd en netjes verpakt, wat wil een mens nog meer ?

super goed, ondanks deze tijden lukte het jullie de bestelling op tijd te leveren, petje af, en wij wensen jullie een goed en vooral beterder 2021

Mooi product! Goede levering.

Was op zoek naar deze diner kaarsen. Fijn dat je ook als particulier hier kan bestellen.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Dit was de eerste keer dat ik via kaarsenenfakkels heb besteld. De site is overzichtelijk en het was voor mij verrassend dat de prijzen in vergelijk met andere sites goedkoop. Dit is een site die ik vaker zal gebruiken.

Teleurgesteld

Ik had die nodig 25 en tot vandaag 29 niks gekregen

Prima site, helder en overzichtelijk.

Goede producten. Prijs-kwaliteitverhouding prima.

Snelle perfecte levering

Snelle levering in een periode waar geen dinerkaars meer te krijgen was.

Fijne fakkels en goede service

Vlak voor het nieuwjaar nog tuinfakkels besteld en ze kwamen gelukkig op oudjaarsdag op de valreep nog binnen. Vanwege het vuurwerkverbod wilde we toch wat meer sfeer brengen om ons huis heen. De fakkels en vuurpot hebben het prima gedaan en hebben zeker bijgedragen aan de fijne sfeer tijdens oud&nieuw.

uitstekend

snelle levering, goede verpakking en vooral mooie kaarsen

Het mag wel duidelijker wanneer het product komt

Ze mogen wel duidelijk aangeven wanneer het product bij de klant is en de trace en trace code, want je komt dan op een verkeerde site als je het te vroeg stuurt

Netjes verpakt

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf