Snel, veilig, accuraat en betrouwbaar.

Goede communicatie, op tijd geleverd. Nette en goede verpakking.

Breed assortiment kaarsen en aanverwanten. Alles snel ontvangen zoals verwacht.

Gewoon goed, zoals het hoort.

Ik ben zeer tevreden.

Zou er nog van bestellen in de toekomst

Snelle levering Wel zaten de pakketjes op elkaar geplakt waardoor de onderste de windlichten beschadigd waren.

ERG BLIJ MEE!

Ik heb voor de tweede keer glazen grafkaarsen gekocht. Deze keer waren de grotere uitverkocht. Het rood gaat er na jaren wel af, dus dan zet ik een nieuwe neer. Met wit heb je dit natuurlijk niet. Ik ben ook blij met de afgeprijsde engelenkaarsen. Deze gelijk cadeau gedaan aan iemand die in een zware tijd zit. Werd erg gewaardeerd. Ik beveel jullie bij iedereen aan!

Snelle levering. Goede prijs.

Een snelle levering en een goede prijs

goed geprijsd&snelle levering

Okay

Snelle levering en goed

We kregen de herdenkingskaarsen snel thuis na levering. Echt TOP! Er zat zelfs een klein cadeautje bij de bestelling.. 5 kleine feestkaarsjes. Alhoewel we het wel een beetje een rare combinatie vonden. Feestkaarsjes bij herdenkingskaarsen.

prima servise

Alles netjes geleverd

Zeker met een leuke attentie erg gewaardeerd.

Uitstekende service

3de keer besteld en weer prima in orde, contact opgenomen met de klantendienst: zeer snelle en correcte afhandeling

als een warm lichtje

een aantal keren kaarsen en waxine lichtjes besteld bij deze firma. De website is duidelijk en de verzending zorgvuldig. Een leuke verrassing bij de bestelling zorgt voor een glimlach.

Heel mooi en snel gelevend

Gewoon erg goed!

Mooie keuze, goede prijs en perfecte service!

Hier ga ik voortaan altijd kaarsen, drijfkaarsen en theelichtjes bestellen!

Super schnelle levering en ik ben heel blij met de fakkels. :-)

Super schnelle levering en ik ben heel blij met de fakkels. :-)

Snelle levering en een eerlijke prijs. Niets op aan te merken

Snelle levering van een prima product

Prima levering

Mooi geprijsd en prima op tijd geleverd

Fijne en snelle service

Fijn, snelle service

erg klein

we hadden waarschijnlijk niet goed naar de maat gekeken. Twee londjes en bijna elke dag bijvullen

Product voldoet 100% aan mijn verwachting .

Behulpzame mijnheer aan de telefoon die vriendelijk antwoord gaf op mijn vragen . Snelle levering van prima product tegen een goede prijs.Dit was mijn tweede ervaring met dit bedrijf .Voor herhaling vatbaar !

geweldig

geweldig. Ik had mijn kaarsen werkelijk in no time

Snelle levering, zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

Goede kwaliteit0

Keurig verpakt snel binnen

Erg blij met kaarsen. Snelle levering,keurig verpakt

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf