Supersnel

Ondanks de feestdagen werd mijn bestelling toch binnen enkele dagen ontvangen. Top.

Snel en goed

Fijn, om ook de kleine hoeveelheid te kunnen bestellen. Goed verpakt. Wel groot, dat snap ik door de ongebruikelijke afname.

Super kwaliteit snelle bezorging

Super kwaliteit kaarsen die zijn branduren waar maakt. Daarnaast is de snelle levering heel erg gewaardeerd. Nooit meer andere kaarssen dan van deze leverancier.

Snelle en nette levering

Ondanks de corona/kerstdrukte het bestelde snel en goed verpakt in huis

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Stevig en perfect

Mooi, handig en stevig

Prachtig brandende fakkels. Beter dan ik had verwacht.

De 12 fakkels stonden prachtig te branden vanmorgen om 08:00 uur in tuin. We vierden de zonnewende in het donker in de tuin. Magisch zo met de fakkels. Op 12 fakkels hadden we 1,5 liter olie nodig. Ik had twee sets besteld. De andere 12 gaan met olie naar de familie waar we morgen kerst vieren.

Snel in huis

Fijne waxinelichtjes die lang mee gaan. Snelle levering.

Werd snel geleverd

Best tevreden

Snel en correcte bestelling

Snel, juiste bestelling en goed ingepakt. Dank voor de leuke kerstattentie.

Snelle nette levering

snelle levering, mooie produkten

Bestelling werd snel en goed verpakt geleverd, goede kwaliteit produkten en ruime keuze op de website

snel en klantvriendelijk

Voor de 1e keer twee olielampjes besteld. Waren er binnen 5 dagen. Bleek, dat er een niet compleet was. Hierover gebeld en na 4 dagen een compleet nieuw exemplaar. SERVICE!

Geen kerstgeschenkje ontvangen

Bij mijn bestelling zou ik een kerstgeschenkje ontvangen maar deze heb ik niet gekregen. De levering zou eerder zijn geweest en was toen verschoven. Het product is nog niet geopend aangezien het een kerstcadeau is.

De bestelde kaarsen werden snel geleverd ondanks corona. Ook was het pakket goed verpakt. De kaarsen werden onbeschadigd bij me afgeleverd.

Super snel geleverd

snelle levering.

snelle levering. goed product

Kaarsen besteld, binnen 2 dagen in huis

Zeer tevreden!

Snelle levering, zeer tevreden !

Super snel kwalitatief goef

Leuke attentie bij bestelling

zal nooit nog bestellen

39.40 MET OVER SHRIJVING GELD KWIJT HEB BESTELLING NIET AAN GEKREGEN ALS DAT GEEN GOEDE SERVICSIS IS NOOIT MEEGEMAAKT

Prima op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd. En als verrassing nog een kadootje erbij.

Snel en goed

Ondanks kerstdrukte toch snel geleverd

Prima en snelle afhandeling.

Pakketje goed verpakt en snel ontvangen.

Snelle levering en een leuk kerstpresentje

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf