Zeer snelle levering en mooie kaarsen

Mooie producten, betrouwbare levering

Ik koop hier sinds een tijdje grote dompelkaarsen voor de standaard die we bijna 40 jaar geleden als huwelijkscadeau kregen van mijn ouders. Zijn elders moeilijk te krijgen. En soms vind ik mooie cadeautjes. De noordafrikaans gedecoreerde stompkaarsen bijvoorbeeld.

Goede kwaliteit kaarsen, snelle levering, netjes verpakt; top!

De kaarsen werden snel geleverd, zien er goed uit, zijn van goede kwaliteit en waren netjes verpakt. Helemaal goed dus!

Zeer goede ervaring

We hadden fakkels nodig voor een uitvaart om een erehaag te vormen. Maandag heb ik de fakkels besteld. Dinsdag had ik ze thuis. Dank u wel voor de snelle levering.

Schitterend

Mijn eerste aankoop bij jullie had een probleempje met een bepaald voorwerp en jullie hebben het zeer mooi opgelost, ik dank jullie van harte... zeer snelle levering en jullie zijn kei vriendelijke mensen. Spijtig dat ik maar 5 sterren kan geven want jullie verdienen meer ondanks de Corona crisis ,zou zo zeggen doe zo voort En ik zal zekerst nog bij jullie kopen

Niks op aan te merken

Gewoon goed

Prima product

Goed product en n vlotte levering.

goede kwaliteit snelle levering

waren vergeten de gratis attentie mee te sturen. maar naar contact na de vraag waar dit aan lag . keurig een bericht dat dit na gestuurd werd. super service komen afspraken echt na.

Netjes ingepakt. Zeer snel ontvangen.

Prima.

Super snel en gratis kaarsjes erbij

Het was super snel en de kaarsen ruiken zelfs sterker dan ik dacht echt zeperd leuk had zelfs gratis pakje kaarsjes gekregen

Precies wat ik van de druipkaars verwachte . Doen het heel goed.

snelle levering, goed product.

Belofte wordt waargemaakt!

De organisatie incl levering loopt als een trein. Vandaag besteld, morgen de bestelde artikelen in huis.

Een zeer snelle levering, prima product voor weinig geld!!!!!

Perfect verpakt in eeen grote doos en netjes geleverd.

Stipte levering exact wat er besteld is. Als exta een olielampen, dat had niet nodig geweest. Het is ook maar een krulletje.

Kaarsen goed en verzorgd verpakt

alle kaarsen, maar vooral 3 smalle adventskaarsen zijn zonder breuk goed aangekomen. Bedankt

Perfecte service!

Er ging iets mis bij PostNL, maar met Kaarsen en fakkels ging alles top. Meedenken en medewerking was top.

Duidelijke website en zeer snelle levering.

Een aanrader

Mooie keuze, vlotte service, goed verpakt.

Prima service en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle toezending.

Goed verpakt en snel bezorgd

Mooie kaars met glazen onderzetter. Op de site was deze moeilijk te vinden. Misschien bij de kaarsen een verwijzing plaatsen.

Zeer tevreden.

De bestelde producten voldoen aan de beschrijving op de site ... tevens correcte levering.

prima website

Een perfecte levering, mooi op tijd. prijs - kwaliteit: in orde!

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf