Snelle en goede levering

De bestelde onderdelen werden snel bezorgd, erg fijn.

Prima geregeld, één kleine opmerking..

Als ik het goed geteld heb, zijn er in totaal 6 mails toegestuurd voor deze bestelling, dit is een beetje overkill. Het enige wat ik nodig heb is de factuur en een verzendbevestiging/track&trace code. De rest van de communicatie omtrent de verzending had van mijn niet gehoeven. Als ik dit bij alle leveranciers zou hebben, kwam ik dagelijks om in de mail. Verder prima service!

Alles snel en goed geleverd. Doen wat ze beloven

Goede snelle service . Mocht je twijfelen aan een specificatie van het artikel , even via de chat je vraag stellen en nagenoeg gelijk antwoord door een medewerker en geen robot !! Snelle verzending , zal zeker regelmatig bestellen

Uitgebreid assortiment, goede service

Website is overzichtelijk ingedeeld, prijsaanvragen en technische vragen worden snel beantwoord, levertijden zijn kort. Competente klantenservice en een snelle verzending, kortom een aanrader..!!

Goede klantenservice

Bij een bestelling met meerdere producten was er een beschadiging door de bezorgdienst, en een pakket was bij de pakketdienst zoek. De beschadiging werd telefonisch met de klantenservice meteen goed opgelost, en via de email contact gehad over het pakket wat zoek was en binnen het uur antwoord en goed opgepakt en opgelost.

Snelle & correcte levering

Uitstekend bedrijf

Ik vind Indi ideaal voor ondernemers die snel hun producten willen. Ik ga jullie zeker aanraden bij mijn aannemers Perfect

Goede snelle levering

Na mijn bestelling werd het snel en netjes verpakt afgeleverd.

Prima website en snelle levering

Vanuit de website is een bestelling maken heel makkelijk. Met een snelle levering daaropvolgend is het prima zakendoen met INDI.

super goede service, onderdelen soms wat moeilijk te vinden.

De enkele keer dat er onderdelen missen, kapot, of verkeerd geleverd zijn wordt dat altijd zeer adequaat opgelost. Snelle service en goed bereikbaar. Onderdelen zijn soms wat moeilijk te vinden als je niet direct kan inschatten onder welke categorie het hoort. Prijstechnisch is indi soms wat duur maar de grote versheidenheid aan onderdelen en goede klantenservice compenseren daar voor. Elektrische gereedschappen zoals hikoki machines zijn wel echt te duur. Ik kan me bijna niet voorstellen dat die door veel klanten gekocht worden. (Misschien zit ik niet in de goede kortingscategorie? )

Bestelling laat

Al meerdere keren te horen gekregen dat een deel van mijn bestelling in backorder is en in enkele weken er zou zijn. We zijn nu 4 maanden later en het is er nog niet. Klantenservice vaak wel netjes en vriendelijk, maar praten dus wel een beetje uit hun nek. Onderdelen worden allemaal apart verpakt en niet in een gezamenlijke levering, erg irritant en zonde van al het afval dat hiervan komt.

top levering

je kunt makkelijk bestellen, snel uitgeleverd en goede klantenservice

snelle levering.

Breed assortiment. correcte levering .

Traag

Zit al een week te wachten terwijl het al la g binnen zou moeten zijn. En goedkoop ook nog geeneens. Op zich goed geprijsdaar niet de goedkoopste. Ik had liever wat sneller mn spul gehad.

Goede voorraad tegen een scherpe prijs

Ben al jaren klant bij INDI. Alleen sinds kort voor mezelf begonnen als ZZP 'r. En dus nu ook bij mijn nieuwe bedrijf aangemeld vanwege de goede service en prijs.

Ze hadden wat ik zocht maar niet veel keus andere leverancier kon het goedkoper leveren

Ik heb besteld wat ik zocht, helaas kwam ik er achter na het bestellen dat mijn andere leverancier het sneller en goedkoper kon leveren.

Waar vind je 1 moer van 10 met linkse draad......nou hier dus....kost wat verzendkosten maar hoort bij de deal

Duidelijke bestelsite en vlot geleverd

Was druk opzoek naar een 5mm pneumatische koppeling en hier was hij op voorraad

Goede ervaring.