Super enthousiast team van meedenkers. Maken goede afspraken en komen beloftes na. Als studenten tea. Hanze Hydrogen performance rating zijn we zeer content met deze partber
Beste Cor, Wat mooi om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over onze samenwerking en service. Bedankt dat je dit met ons wil delen! Succes met jullie mooie project(en). Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Besteld en super snel geleverd
Beste Marco, Fijn dat je zo tevreden bent en bedankt voor de beoordeling en feedback! Hartelijke groet, Richard Drost INDI
erg gemakkelijk om klant te worden, je kunt daarna meteen bestellen. en snelle levering. ga zo door.
Beste Gerhard, Welkom als nieuwe klant! Fijn dat je tevreden bent na de levering van je eerste bestelling. Bedankt voor de feedback en beoordeling. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Snelle levering, goede webshop, goede afhandeling
Beste Rick, Bedankt voor je feedback en beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over de service en levering. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Goed zoeken, eenvoudig bestellen snel geleverd (ondanks onderhoud). en
Beste klant van INDI, Fijn dat je zo tevreden bent over de webshop en de levering van je onderdelen. Dank je wel voor je feedback en beoordeling! Hartelijke groet, Richard Drost INDI
supersnel leveren jullie. klasse
Beste Rob, Dank je wel voor je feedback en beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
O-ringen zijn van goede kwaliteit, ik had hem nodig voor een sifon van de cv ketel hij lekt nu niet meer ,de cv monteur vroeg hier de vorige keer €74 - voor ,maar had de uitgelebberde oude ring terug op zijn plek gezet,deze had hij moeten vervangen, had even op YouTube gekeken en heb het zelf maar gedaan.
Beste Hans, Wat top dat je zelf aan de slag bent gegaan na een (helaas) slechte ervaring met de monteur. Fijn dat wij een onderdeel van de oplossing zijn geweest. Bedankt voor je feedback en beoordeling. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
groot assortiment, snelle leveringen
Wel goed maar als iets niet op voorraad is mag we meer over ingelicht worden wacht nog steeds op onderdeel zou afgelopen bezorgd worde
Beste Erwin, Bedankt voor je feedback en beoordeling. Wanneer een bestelling met een account is gedaan, wordt in de meeste gevallen de verwachte verzenddatum van een backorder in het besteloverzicht weergegeven. Ook wordt er op maandag een mail verzonden met de nieuwe verwachte verzenddatum. Mochten er nog andere vragen zijn over de leverdatum, neem dan even contact op met onze Klantenservice (0880666000) Hartelijke groet, Robbert de Weerd
Originele beoordeling
Goede levering. Duidelijke communicatie als een product later geleverd wordt. Nalevering ook keurig een melding van gekregen. Echt niets op aan te merken. Op de site is het lastig om tussen de vele keuze te zoeken als de standaard instelling op 24 artikelen per pagina staat. Helaas gebeurd dit bij meerder sites dus INDI is zeker niet de enige. Maar dat zou fijn zijn als dit standaard op het hoogste aantal zou staan. Verder ga zo door, ik bestel voortaan vaker. En de prijs was voor sommige producten ook lager.
Beste Roy, Fijn dat je het hele proces en communicatie zo prettig ervaren hebt! De reden dat wij - en waarschijnlijk andere sites - standaard 24 producten per pagina laten zien, is dat dit uit ons onderzoek als het meest prettig en overzichtelijk ervaren wordt. Je feedback hierin nemen we natuurlijk mee, dank daarvoor. Bedankt voor de beoordeling en hopelijk tot gauw. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Nadat het erop leek dat er iets mis was gegaan bij ADL werd er heel snel gereageerd. Blijkt het achteraf dat ik notabene in mijn eigen dorp heb besteld en het binnen twee uur kon ophalen. Top.
Beste Hans, Wat een voordeel om je bestelling in Varsseveld zo snel op te kunnen halen. Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent nadat er problemen waren. Bedankt voor de feedback en beoordeling. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Duidelijke site en snelle levering
Eenvoudig kunnen bestellen, snel geleverd!
Snelle en correcte levering. Top
Beste Jan, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Bedankt voor je feedback en beoordeling. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
makkelijk, snel en groot aanbod
Beste Jos, Bedankt voor de feedback en beoordeling. Top dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en assortiment. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Als nieuwe klant ben ik erg tevreden over hoe het aankopen en de website werken. Qua levering ben ik minder blij, de doos met onderdelen is buiten op een willekeurige plek op het terrein neergezet. Niet bij kantoor en ook niet in de loods. We hadden de onderdelen niet direct nodig, dus we vonden de doos ook pas na 3 dagen. Verder ben ik erg tevreden en hoop ik dat de leveringen in het vervolg beter gaan.
Goedemiddag Gabriel, Bedankt voor je feedback en beoordeling. Vervelend om te horen dat de levering niet goed is gegaan. Dit is doorgegeven aan de vervoerder, zodat dit de volgende keer kan worden verbeterd. Hartelijke groet, Robbert de Weerd Team INDI
Snelle verzending, en hoge kwaliteit.
Beste Wilbert, Bedankt voor je feedback en beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering van je producten. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Hun laagste prijs maakte het aantrekkelijk
Online kon ik alles vinden behalve 1 artikel. Gebeld met productspecialist en goed gedviseerd. Bestelling inderdaad de volgende dag geleverd. Zo hoort een webshop te zijn.
Beste Peter, Top dat mijn collega je goed geadviseerd heeft en dat je de volgende dag met je onderdelen aan de slag kon. Bedankt voor de feedback en beoordeling. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Keurig bedrijf, snelle levering en voldoet alle verwachtingen!
Beste MariServe, Fijn om te zien dat onze service en dienstverlening aan de verwachtingen voldoet! Bedankt dat je dit met ons gedeeld hebt. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Vertrouwd bedrijf, snelle en correcte levering
Beste C. Leeuwen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze fijne feedback en beoordeling. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Super service bij foutieve levering.
Beste Hans, Wat fijn dat je goed geholpen bent na een foutieve levering, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Bedankt dat je dit met ons deelt en onze service zo waardeert. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Ik had een elektromotor voor een compressor nodig en ze hebben me direct geholpen en geadviseerd. Volgende dag draaide de compressor weer.
Beste René, Super dat je de volgende dag weer verder kon met een draaiende compressor. Fijn dat je zo tevreden bent over het advies en onze service. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Goed zaken doen op deze manier
Beste heer Schouten, Bedankt voor je feedback en beoordeling voor de goede service en vlotte levering. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Het is altijd jammer als een producent het te snel begeeft. Maar fijn als de leverancier de te verwachten service verleend
Beste Reind Jan, Fijn dat je en goede service van ons hebt ontvangen, ondanks een tegenvallende ervaring bij de producent. Bedankt dat je dit met een fijne beoordeling hebt gedeeld met ons. Hartelijke groet, Richard Drost INDI
Helperpark 286-1
9723 ZA Groningen