Gekregen wat we besteld hebben en heel snel.

Gekregen wat we besteld hebben en heel snel.

Perfect!

Producten zijn goed. Verpakken zou ik duurzaam doen om een minder grote afvalstroom te creëren retourbakken voor bedrijven bijvoorbeeld. Ook voor bedrijven die zich net aanmelden.

Makkelijk bestellen en de volgende dag al in huis.

Heel makkelijk besteld en super vlug geleverd. De volgende dag was het al in huis met exact hetgeen ik besteld heb. Perfect bedrijf. Dikke duim omhoog dus.

Goede webshop prijs kwaliteit is goed. Duidelijke afspraken.

Goede webshop prijs kwaliteit is goed. Duidelijke afspraken.

zeer klant vriendelijk

hele prettige samen werking

nog niets binnen

ik heb nog niets binnen voor 16:00 besteld en bijna na een week nog niets binnen

Uitgebreid assortiment en snel geleverd

no nonsens , het geleverde materiaal wat niet voldoet aan de verwachte maatvoering, probleem oplossen en nieuw materiaal verzenden. klantenservice goed te bereiken via telefoon en WhatsApp.

Duidelijk en snel

Goede site met goede prijzen

Meeste artikelen snel bezorgt. Wanneer nodig telefonisch erg goede service.

Snelle reactie op vragen/bestellingen

Antwoor bijna voor ik mijn muis loslaat !!

Top, alles wat besteld was op tijd binnen

Mooie duidelijke website

Snel, makkelijk, goed, compleet

Snel, makkelijk, goed, compleet, Indi is geleverd voordat je het weet. Top

Fijne contact, snel geregeld en snel geleverd

Via Whatsapp snel reactie op mijn vraag, snelle levering, helaas is het met de bezorging (extern bedrijf) fout gegaan maar wederom binnen 1 dag reactie en binnen 2 dagen nieuwe levering.. Super vriendelijk!!

Geweldige service

Wij blijven bestellen bij Indi. Dank voor de snelle leveringen en ruime voorraad waardoor wij snel kunnen schakelen.

Ruim assortiment en top service

Indi heeft een heel ruim assortiment en het bestellen gaat erg makkelijk.

Prima service. Ik vraag me alleen af waarom het prijsverschil tussen een bedrijf en een nieuwe klant zo groot is. Op 2 3/2 ventielen en bijbehorende spoel waren wij als vereniging 40€ duurder uit dan wanneer we dit zouden bestellen via een bedrijf.

Prima ervaring . Top !,

Geweldig advies .goede samenwerking . Andre Been Productspecialis Veel dank. Groet : Rob Lampe.

bestellen eenvoudig levering duurde onverwacht wat langer.

De levering werd onverwacht na de bestelling uitgesteld met een aantal dagen.

top

prima communicatie, korte lijnen

Alles word goed en snel geregeld.

De informatie en vragen worden duidelijk en goed gecommuniceerd. Heel gebruiksvriendelijke website en een heel vriendelijke klantenservice!

prima service na defecte lampjes

Kleine halogeenlampjes hadden defecte lipjes bij ontvangst. Prima service, vervangende lampjes ontvangen.

Goed en eerlijk

Indi heeft het goed voor elkaar, snel antwoord en problemen/vragen snel afgehandeld.

GOED SERVICE

Behulpzaam goed gemotiveerd personeel prima aflevering

Prima ervaring met selecteren en leveren

Alles goed te vinden in de database, duidelijke omschrijving producten.

Ja, er gaat ook weel eens iets mis al gebeurt dat maar weinig. Veel belangrijker is dat het weer word opgelost. Daar is Indi erg sterk in.

Helperpark 286-1

9723 ZA Groningen