Snelle service en snelle oplossingen

Snelle service veel voorraad. Bij problemen word alles netjes en snel opgelost.

Voldoet aan de verwachting en correcte service

Aankoop pas door brievenbus, maar verzenkosten zijn voor pakket dus veel te hoog.

Vooraf aan de online bestelling deze vraag neergelegd bij de klantenservice en dan dit verbazingwekkende en klantonvriendelijke antwoord. Dank voor de mail. Echter is ons verzendproces volledig geautomatiseerd en worden alle zendingen via DHL Parcel verzonden. Het kan zijn dat dit inderdaad in een enveloppe wordt gedaan, echter zal dit alsnog via DHL verzonden worden. Om hiervan af te wijken zouden wij ons proces stil moeten leggen, dit kan ik uiteraard niet doen. Met vriendelijke groet, Indi Klantexpert

Na telefonisch onderhoud met een medewerker van INDI geef ik het nog een kans

als ik een standaard festo product bestel, en jullie ook nog aan geven dat het op voorraad is moet ik daar geen 3 weken op hoeven wachten zonder bericht van jullie waarom het zo laat is. mvg, René Smeets

Snelle levering en uitstekend advies

Supper snel kunnen leveren grote voorraad

Geweldig!

Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering.

ik kende indi al van mastermilo, sinds 1 week klant en is echt super alles wordt zeer snel verzonden en geregeld, de kantenservice is ook super vriendelijk en wordt goed gehopen. echt een aanrader voor bedrijf en particulier

Super prijzen, super snel, perfecte toeleverancier

Altijd top service!

duidelijke informatie verstrekking en vlotte levering

de bestelde producten voldoen uitstekend aan hetgeen werd verteld en verwacht. prima prijzen.

Super geregeld!!

Super snel en correct!!

Besteld, en de volgende dag geleverd, kan niet vlotter

Goede snelle service

Kon snel rekening krijgen

Groot assortiment, supersnelle levering

Groot assortiment, supersnelle levering, aantrekkelijke prijsstelling. Doe graag zaken met Indi.

Veel aanbod Snelle levering Ook bij nalevering

Super goed geregeld en snel

Voor de eerste keer besteld .. Super goede geholpen Volgende dag de onderdelen binnen..

geen klachten, bestelling, aflevering, alles perfect.

geen problemen, alles is goed afgehandeld.

Geweldige service

Voor een project een aantal dingen nodig gehad. Contact gehad over welke spullen het beste te gebruiken voor het project. De klantenservice helpt je perfect met het vinden van de juiste spullen. Snel verzonden zodat ik verder kon met het project. Een supper webshop waar met een service waar veel bedrijven nog wat van kunnen leren! Ik kom er zeker terug

Super snelle levering goede kwaliteit

Top bedrijf

Prima spul voor goede prijs

Ik heb goede ervaring met INDI. Eerlijke prijs voor de door mij bestelde producten en keurige transport prijzen. Aan te bevelen hier te kopen. Verbeter puntjes is traceerbaar maken van je bestelde producten.

Snel en efficient afgehandeld.

Snel en efficient afgehandeld.

webshop kan beter

het is niet mogelijk om de zoekresultaten op prijs te sorteren.

super

goede behandeling

Prima afhandeling van order en retour

Soms sluipt er een foutje in de bestelling. Ik had zelf een foute maat RVS fitting besteld. Door INDI perfect opgelost. Kort telefoontje, spulletjes in een retour verpakking en binnen enkele dagen bericht dat de retour spullen binnen zijn met de creditnota erbij en het credit bedrag per direct op de rekening gestort. Echt perfecte afhandeling. Veel bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen.

de moeite nemend om mijn vraag goed te beantwoorden

Ik moest een speciale vsnaar hebben voor een lintzaag samen met medewerker oplossing gevonden.

Volgende keer weer

Helperpark 286-1