duidelijke informatie verstrekking en vlotte levering

de bestelde producten voldoen uitstekend aan hetgeen werd verteld en verwacht. prima prijzen.

Super geregeld!!

Super snel en correct!!

Besteld, en de volgende dag geleverd, kan niet vlotter

Goede snelle service

Kon snel rekening krijgen

Groot assortiment, supersnelle levering

Groot assortiment, supersnelle levering, aantrekkelijke prijsstelling. Doe graag zaken met Indi.

Veel aanbod Snelle levering Ook bij nalevering

Super goed geregeld en snel

Voor de eerste keer besteld .. Super goede geholpen Volgende dag de onderdelen binnen..

geen klachten, bestelling, aflevering, alles perfect.

geen problemen, alles is goed afgehandeld.

Geweldige service

Voor een project een aantal dingen nodig gehad. Contact gehad over welke spullen het beste te gebruiken voor het project. De klantenservice helpt je perfect met het vinden van de juiste spullen. Snel verzonden zodat ik verder kon met het project. Een supper webshop waar met een service waar veel bedrijven nog wat van kunnen leren! Ik kom er zeker terug

Super snelle levering goede kwaliteit

Top bedrijf

Prima spul voor goede prijs

Ik heb goede ervaring met INDI. Eerlijke prijs voor de door mij bestelde producten en keurige transport prijzen. Aan te bevelen hier te kopen. Verbeter puntjes is traceerbaar maken van je bestelde producten.

Snel en efficient afgehandeld.

Snel en efficient afgehandeld.

webshop kan beter

het is niet mogelijk om de zoekresultaten op prijs te sorteren.

super

goede behandeling

Prima afhandeling van order en retour

Soms sluipt er een foutje in de bestelling. Ik had zelf een foute maat RVS fitting besteld. Door INDI perfect opgelost. Kort telefoontje, spulletjes in een retour verpakking en binnen enkele dagen bericht dat de retour spullen binnen zijn met de creditnota erbij en het credit bedrag per direct op de rekening gestort. Echt perfecte afhandeling. Veel bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen.

de moeite nemend om mijn vraag goed te beantwoorden

Ik moest een speciale vsnaar hebben voor een lintzaag samen met medewerker oplossing gevonden.

Volgende keer weer

Zeer tevreden, blij zelfs!

De mensen in dit bedrijf hebben hart voor de zaak en denken met de klanten mee!

Zeer compleet en uitstekende klantenservice

Uitgebreid assortiment en een behulpzame klantenservice.

goede en snelle levering

bedrijf met alle producten in huis

Levering niet in 1 keer

Diverse onderdelen besteld, in 3 deellevering geleverd ondanks dat de website aan gaf dat alles op voorraad was. Nu 2 weken later later lager blok nog steeds niet ontvangen. Na telefonisch contact gevraagd om mijn review aan te passen. Mij is uitgelegd waarom sommige dingen niet in 1 levering gedaan worden en hoe het komt dat de voorraad niet altijd duidelijk is . feit blijft dat ik bijna 3 weken heb moeten wachten op een simpele loopwagen. Ik heb mijn beoordeling van een 5 naar een 6 aangepast omdat ze wel de moeite nemen contact op te nemen en e.e.a. uit te leggen maar de levertijd was hier echt te lang. Ik zal nog wel een bestelling doen, ik hoop dan een positievere review achter te kunnen laten.

top

goed "luisterende" medewerker doet alle moeite om het juiste onderdeel te vinden

Zeer goede klantenservice

Artikelen die niet aangekomen zijn worden moeiteloos nagestuurd. Klantenservice denkt heel goed mee over technische oplossingen.

TOP

Door omstandigheden was ik genoodzaakt mijn bestelling te annuleren. Maar Indi deed daar absoluut niet moeilijk over en ik kreeg nog dezelfde dag het betaalde bedrag teruggestort op mijn rekening. Alle lof daarvoor!

Redelijk eenvoudig bestellen

Sommige benamingen blijven (zoals op zoveel technische websites) niet consequent: 15 mm knelkoppeling en 6 mm klemringkoppeling... Zorg dat er óf op meerdere benamingen gezocht kan worden, óf voor eenduidige, consequente benamingen

Helperpark 286-1

9723 ZA Groningen