zeer prof

Heb alleen mn resterende bestelling nog niet.......

Snelle levering en goede service

Beschadigd product werd direct vervangen

TOP ADVIES

Altijd correct en behulpzaam

Bestelling prima uitgevoerd.

Zeer snelle levering.

Heel betaalbaar, zeer breed assortiment en een snelle levering. Ik had klein fitwerk nodig voor mijn PCP gebeuren. Ze hebben het! Tot 500bar. Super......

mijn ervaring is vandaag besteld morgen in huis ( afhankelijk tijdstip bestelling) klopt echt wel en veel producten in huis.

Snelle levering goed advies

Ik had een vraag en die werd gelijk goed beantwoord

Accurate en snelle levering

De juiste onderdelen voor een redelijke prijs

Ruim assortiment, goed geregeld en fijne service

Ruim assortiment en makkelijke site. Daarnaast is de service en kennis bij het personeel ook goed.

Topbedrijf

Snelle levering en goed aangegeven opde site En producten zijn pricies zoals aangegeven Thanks Ben op indi gekomen door mastermilo

Prima webshop met een klein minpuntje

Betreft uw ordernummer: Order 00658035 [#383667] Ik heb mijn onderdelen besteld met het idee ze zelf aan de balie in Varsseveld op te halen. deze optie kun je helaas niet kiezen bij Festo onderdelen. gevolg is dat de DPD de onderdelen niet heeft kunnen afleveren op ons adres. Op uw advies gebeld met de DPD om het pakket naar het dichts bijzijnde DPD afhaalpunt af te leveren. Zou geregeld worden maar nu liggen de onderdelen nog steeds in Rijssen op het depot... Morgen zal ik er maar weer een belletje aan wagen.

Kwaliteit en snelheid

Fijn om direct klant te kunnen zijn

De keuze is reuze, goede omschrijvingen en snel bezorgd

Diverse onderdelen voor een pompsysteem besteld. Goed en snel geleverd.

Uitstekend advies en meedenkend!

Goed te overleggen en probleem bespreken. Denken en zoeken mee naar een oplossing op een zeer vriendelijke manier

Snelle levering en compleet

S’avonds om half 6 spullen besteld en de dag erna om 10 uur s’morgens al binnen. Top service van Indi. Dit is wat ik verwacht van een leverancier. Ik ga zeker vaker bestellen bij Indi.

Goede service en super kwaliteit indi is zeker een aanrader

prima in orde en op tijd

prima in orde en op tijd

Levering in 2 delen

De levering van de bestelde 2-componenten lijm werd geleverd in 2 leveringen via DHL. We hebben de grootste moeite gehad om beide pakketjes te krijgen. Dit heeft veel tijd gekost. Ik heb eerder zaken gedaan met INDI, wat volledig naar wens verliep.

Indi spullen zijn geen prullen

makkelijke site goede ondersteuning prima hoor

Hier kom ik zeker terug!

Mijn bestelling werd snel geleverd, helaas waren er een paar dingen niet bij en was er een met een productiefout. Hier een mail over gestuurd. Snelle reactie en vlot opgelost. Complimenten!

Snel besteld en snel bezorgd.

Positief. Goede eerste ervaring en indruk.

Super verzending en reactie

Super verzending en reactie. Ik ga hier vaker bestelen,vooral de oranje opbergbakken zijn perfect.

positief ervaren

bestellen gaat zonder veel moeite.

Gewoon super

Bestellingen worden goed verpakt en snel verzonden Als je vragen hebt over een onderdeel Waar je zelf niet uit komt INDI regelt het. En wat ook fijn is dat INDI het onderdeel gelijk in je winkelwagentje zet zodat ik zelf niet nog eens moet zoeken, da’s toch even gemakkelijk En nog een dingetje ik had per ongeluk twee keer de zelfde rekening betaald (dikke vingers) Dus ik even een mailtje naar klantenservice gedaan gelijk mail terug dat het terug wordt gestort En inderdaad de volgende dag had ik het al weer terug op de rekening Ik als particulier prutser ben blij met INDI

Snel en goed

Ik had een specifiek onderdeel nodig binnen één werkdag geleverd.

Helperpark 286-1

9723 ZA Groningen