Levering in 2 delen

De levering van de bestelde 2-componenten lijm werd geleverd in 2 leveringen via DHL. We hebben de grootste moeite gehad om beide pakketjes te krijgen. Dit heeft veel tijd gekost. Ik heb eerder zaken gedaan met INDI, wat volledig naar wens verliep.

Indi spullen zijn geen prullen

makkelijke site goede ondersteuning prima hoor

Hier kom ik zeker terug!

Mijn bestelling werd snel geleverd, helaas waren er een paar dingen niet bij en was er een met een productiefout. Hier een mail over gestuurd. Snelle reactie en vlot opgelost. Complimenten!

Snel besteld en snel bezorgd.

Positief. Goede eerste ervaring en indruk.

Super verzending en reactie

Super verzending en reactie. Ik ga hier vaker bestelen,vooral de oranje opbergbakken zijn perfect.

positief ervaren

bestellen gaat zonder veel moeite.

Gewoon super

Bestellingen worden goed verpakt en snel verzonden Als je vragen hebt over een onderdeel Waar je zelf niet uit komt INDI regelt het. En wat ook fijn is dat INDI het onderdeel gelijk in je winkelwagentje zet zodat ik zelf niet nog eens moet zoeken, da’s toch even gemakkelijk En nog een dingetje ik had per ongeluk twee keer de zelfde rekening betaald (dikke vingers) Dus ik even een mailtje naar klantenservice gedaan gelijk mail terug dat het terug wordt gestort En inderdaad de volgende dag had ik het al weer terug op de rekening Ik als particulier prutser ben blij met INDI

Snel en goed

Ik had een specifiek onderdeel nodig binnen één werkdag geleverd.

Snelle service en groot assortiment

Mooi groot assortiment en snelle service voor eerlijke prijzen.

Top bedrijf kom de afspraken na

Erg gemakkelijk en behulpzaam

Goede prijzen en vlotte verzending, alles meteen verstuurd als het op voorraad is en wat is niet op voorraad is wordt later verzonden. Groot aanbod en bovenal betrouwbare en behulpzame klantenservice die je graag helpen bij het zoeken van de onderdelen die je nodig hebt. Bereikbaar via chat of de telefoon dus ideaal.

Snelle levering en uitstekende kwaliteitsproducten

Als je bij Indi besteld krijg je waar voor je geld. Producten zijn van hoge kwaliteit en de levering is zeer snel.

snelle levering en goed produkt

Onze onderhoudsdienst had snel onderdelen nodig, plaatselijke bedrijven hadden deze niet op voorraad en levering zou mogelijk langere tijd duren. Op internet wat gezocht en bij INDI terechtgekomen: bestelling gedaan en alles werd reeds de volgende dag geleverd! TOP

Nalevering klinknagels

Ik heb bij jullie remvoering met klinknagels besteld en betaald. De remvoering kreeg ik de dag erna al binnen, dus perfect. Maar de klinknagels waren niet op voorraad. (maat 3 x 8 mm) Je begrijpt wel, wat heb ik nu aan remvoering die ik niet kan monteren want ik heb geen klinknagels!!! Dus na telefonisch contact, hebben ze mij een alternatief aangeboden van één mm dikker, dus de gaten in de remschoen opgeboord naar 4 mm en perfect. Klinknagels van 4 x 8 mm hebben ze wel op voorraad. Ondanks bestelde klinknagels niet op voorraad waren, toch kunnen redden door een kleine aanpassing. Gr. Wim Nijsen

Effectief en snel geholpen aan de goede artikelen

Prettig geholpen aan de telefoon door klantenservice. Snelle levering via website.

Alles was zo als gezegd is

Prima bedrijf...

Goed product, snelle levering

Jammer dat er geen afhaal mogelijkheid bestaat.

Snele levering En goede klantenservice

Snele levering En goede klantenservice

Snelle en goede service!

Gewoon een goede service, géén omslachtige bestel procedure en de materialen/onderdelen snel geleverd. Top!

Helemaal tevreden

informatie via de chat verliep soepel en vriendelijk. Registreren en een bedrijfs-account aanmaken was eenvoudig, achteraf betalen (standaard) ook geen probleem.

Snelle afhandeling en uitstekende service !

Wij waren al klant, maar ik ben ongeveer een jaar geleden in dienst gekomen van het bedrijf en ik had geen inloggegevens. Even gebeld met de klantenservice en binnen een half uur had ik de juiste voorwaarden in mijn account staan en kon ik weer bestellen op rekening. Top service !

zeer goed

zeer nette en vlotte bestelling

Bestelling geplaatst en volgende dag afgeleverd. Helaas is het een deel levering geworden, ff wachten op de rest van de bestelling. voor de rest helemaal top.

Prima te vertrouwen webshop die afspraken nakomt

Ik ben door mijn zoon getipt om bij Indi eens te gaan kijken voor het bestellen van spullen voor mijn motor. Omdat de naam Indi mij niet bekend voor kwam en ik toch al verschillende motoronderdelen in de loop der jaren elders had besteld, ben ik er heel snel achter gekomen dat Indi dus echt een mooie en duidelijke webshop heeft waar heel veel onderdelen op staan voor motoren. Nu ik mijn eerste bestelling binnen heb gekregen kan ik zeggen dat het een fijne wedshop is waar ook de service hoog in het vaandel staat. Mijn bestelling kwam namelijk in tweeën binnen en daar heeft Indi mij dan ook over geïnformeerd. Verder zijn ook de facturen helder en overzichtelijk. Alles bij elkaar zal ik de volgende keer gelijk weer bij Indi mijn bestellingen gaan doen. Zij verdienen het.

1e review:Ik wacht nog steeds op 2 bestelde producten! 2e review: inmiddels geleverd 2.5 week later.

1e review: Levertijden zijn te lang, wacht nog steeds op 2 producten. 2e review: Levertijden van producten welke besteld moeten worden kunnen kunnen aardig oplopen. Als je dat eenmaal weet en geen haast hebt valt daar goed mee te leven. Klantenservice heeft eea keurig opgelost vandaar nu een 7.

Helperpark 286-1

9723 ZA Groningen