De klantenservice is echt heel erg behulpzaam. Ik had een speciale vraag en ze zijn mee gaan zoeken op het www. Dit vond ik echt heel sympathiek. Uiteindelijk toch het product via indi besteld.

al 20 jaar mijn trouwe leverancier.

ik weet gewoon dat als het leverbaar is het ook op tijd geleverd word, niet alles is mogelijk maar dat kan ook niet.

wacht nog op reactie

Hallo, Goede klantenservice , snel handelen en adequaat. Jasper

Een goed bedrijf en bestellingen snel binnen

Ik ben een nieuwe klant alleen mijn vader is al langer klant ik kan alleen geen nachtlevering selecteren zoals mijn Vader dat is jammer want nu betaal ik heel veel verzendkosten vandaar de 4 sterren en niet de 5

Snelle zending en netjes verpakt

Bestelling snel binnen gekregen en het zag er super uit

Zocht nieuwe doppen voor de huishoudtrap, kwam er in 1e instantie niet uit, contact opgenomen met Indi en werd doorverwezen naar een andere instantie. Die konden mij de goede bestelnummers geven. Vervolgens bij Indi besteld en de volgende dag al in huis. Ze paste geweldig, kan nu de huishoudtrap weer gebruiken.

Prijsverschil tussen agrarisch en industrie

Het prijsverschil tussen agrarisch en industrie is erg groot . Dezelfde onderdeel 1 stuks zat 178.18 euro verschil in , dit is mij veel te veel wat daar tussen zit . Als agrarieer moet je meer betalen

Ik ben zeer goed geholpen als een klant. Dat is super. Ik wacht alleen al een week op een credit. Daar kan dhr. Ligterink niets aan doen.

Het artikel was snel in huis levering was goed dus de volgende keer bestel ik weer bij indi

Duur

Website is niet erg handig in gebruik, lang gezocht naar de juiste festo koppelingen, Eigenlijk alleen fatsoenlijk vindbaar als je eerst op de festo site t product componentnummer zoekt van hetgeen je nodig hebt m.b.v hun configurator (erg handig) en dan dat nummer in de zoekbalk bij INDI. Wel fors aanbod, maar qua prijs vaak significant duurder dan andere webshops.

Vakkundig, snel en plezierig

Het telefoonnummer is direct zichtbaar. Ik krijg snel iemand aan de lijn. Die kan mij vakkundig helpen en adviseren. Prijzen zijn scherp. Levering is snel (meestal).

Super snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Goed spul snel geleverd

Goed en vertrouwt

Goede en snelle levering

Na goed contact met klantenservice probleem opgelost

Door een fout van DHL pakket niet aangekomen, na goed geholpen te zijn door het service team probleem netjes opgelost en snel zoals het hoort, super indi!!

Top, snelle levering zelfs met Corona

Netjes en snel geleverd

Goede produkten en snelle levering

Prima zaak!

Zeer tevreden over INDI

INDI heeft een ruime keuze aan technische producten producten en deze worden snel geleverd.

Prima spullen en een goede persoonlijke service

Mijn bestelde rvs onderdelen zijn snel geleverd. Bij vragen kreeg ik een vlot en persoonlijk antwoord.

Geweldig!

Indi heeft als bedrijf de beste service die ik ken! Lage prijzen, advies van experts live opgelost. Nacht bezorging. Alleen maar goede dingen!

is altijd goed geregeld

geen problemen

Top service snel geleverd.

prima Kwaliteit en snel geleverd. Een klein pintje van kritiek kan mischien zijn dat alles afzonderlijk verpakt was, waardoor het relatief veel verpakkingsmateriaal is voor de hoeveelheid producten.

Helperpark 286-1

9723 ZA Groningen