kan beter

Vind het moeilijk als je hebt besteld en je wil het veranderen cq verwijderen voor dat je de bestelling doorstuurt. Dan de korting code welke gebaseerd is op de bestelgrote is naar mijn inziens te hoog. Ook al zit je er net onder voor bv €1,00

Een onderdeel van een kapzaag, kosten €. 1,50 het gaat nergens over, maar een medewerker van de firma heeft de moeite gedaan om het Produkt op te zoeken.

Ruim assortiment, snelle levering

Op zich een prima webwinkel. Helaas werkte de betaalsite minder goed, kreeg iedere keer een foutmelding. Uiteindelijk bleek dezelfde betaling drie keer te zijn gedaan, maar na een berichtje naar de klantenservice was dit snel en adequaat in orde gemaakt. Levering snel, assortiment uitgebreid, dus afgezien van de slecht werkende betaalsite een prima winkel.

goede service

was op zoek naar wieltjes maar door grote aanbod kon niet echt vinden. even mailtje en binnen een uur antwoord met een linkje naar evt passende wieltjes. toppers

Er was iets mis met mijn bestelling maar André van Indi heeft het snel en vakkundig opgelost. Geen probleem om hier weer iets te bestellen voor mij.

Indi is een perfect bedrijf

Zeer goede service!

Zeer goede en snelle service. Een probleempje of vraag? Bellen en ze lossen het met je op. Groot assortiment, veel keus, snelle leveringen, zeker aan te raden.

perfect en op tijd geleverd

bestellen gaat gemakkelijk en het word vlot geleverd en ook nog gratis

Snelle, correcte levering.

Gewenste delen vlot te vinden op website. Groot assortiment. Vlot en correct geleverd.

Gewoon goed

Beetje prijzig maar bestellen ging vlug en handig. De verzending was snel

Is mijn eerste keer dat ik wat bij INDI heb besteld en dat was prima.

Goede afhandeling

Ik heb begin april drie dingen besteld waarvan ik er één heb ontvangen. Het was wel prettig geweest als ik een mail had gekregen met de verwachte levertijd van de andere twee producten. Ik heb nu geen idee wanneer ik dit ga ontvangen. Na bovenstaande beoordeling werd ik dezelfde dag gebeld en er volgde een uitleg waarom mijn andere twee producten niet geleverd konden worden. Omdat er geen verwachte levertijd kon worden gegeven kreeg ik de mogelijkheid tot restitutie van mijn reeds betaalde artikelen. Hier ben ik op ingegaan en kreeg meteen daarna de creditnota toegestuurd inclusief de verzendkosten. Top!

Duidelijke site, goede spullen, snelle verzending

Verder geen mening

Fijne webshop, en snelle leveringen.

Goed toegankelijke webshop, alle artikelen duidelijk omschreven. Snelle leveringen.

Ben zeer goed en vakkundig bediend

ik had verkeerd onderdeel besteld na telefonish contact is dit heel goed opgelost en heb ik het goede onderdeel een dag later ontvangen.

Klantvriendelijk, goede service

Hebben uw bij toeval gevonden jammer dat dit niet eerder is gebeurd.

Snelle levering. Niets mis mee. Top bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

Na een stroeve start, inmiddels dik tevreden.

Deze week teruggebeld door Indi. Als je online iets besteld en het is niet op voorraad, kan je dus beter even telefonisch contact opnemen over je bestelling. Er kan dan bijvoorbeeld gekeken worden naar een alternatief. Ik ben tevreden.

Wat een top service!

Vandaag ben ik erg fijn geholpen over een pneumatiek vraagstuk. Het betrof koppelingen en de benodigde slangdiameter. Fijn dat jullie mee willen denken en verstand hebben van de producten die jullie verkopen, dit is erg handig tijdens een project.

Perfect!

Een overzichtelijke website en goede service.

Goed. Best duur

Site is duidelijk. Levering netjes en correct Is er meer korting mogelijk?

Gewoon Top

Overzichtelijke site Makkelijk bestelproces Accurate levering

Super service

Snel geholpen, direct verzonden!

Snelle levering vlot verlopen

Bestellen verloopt soepel Onderdelen stonden in mijn geval wat maat betreft niet op volgorde dit was wat lastig zoeken. Verder ben ik dik tevreden en zal hier zeker weer een bestelling plaatsen

Prima leveringen

Goede producten, de prijzen variëren wat met andere leveranciers.

Helperpark 286-1

9723 ZA Groningen