Eerste keer dat ik bij jullie besteld heb, maar niet de laatste keer hoor. Bestelling op tijd afgeleverd in een goede verpakking.

Zeer snelle levering, reactie en meedenkend. Erg scherpe prijs voor de producten die ik heb besteld.

Prima ! precies zo als we het graag hebben.

Prima ! precies zo als we het graag hebben: snel geleverd, normale kosten voor verzending!

Mooie website en zeer gebruiksvriendelijk

Snelle levering ook en correct. Als jullie ook top kwaliteit spullen blijven verkopen dan blijf ik lang klant

duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site en produktomschrijvingen, na bestelling zeer snelle levering.

Prima site en snelle levering

In de omschrijving en in de afbeelding was een detail niet goed te zien. Hier telefonisch contact over opgenomen en werd prima geholpen.

Goed, snel en betrouwbaar

Bestelling gedaan. Bevestigd en heel snel geleverd. Super

Bestellen ging makkelijk en het was zo bezorgt

Het is echt een aanrader, product was zo besteld en zo thuis, dit ging in een sneltreinvaart.

Snelle bezorging van een machine onderdeel.

Vrijdag avond een specifieke solenoid besteld, zaterdag in huis, zondag de machine weer werkend.

Eenvoudig, snel, prima

betrouwbaar snelle levering

alles verlopen als verwachting.

contact en opdrachtverwerking als goed ervaren

Prima, doen wat ze beloven.

Pakketdienst is helaas nog wel eens pas laat op de middag. Daar kan Indi niks aan doen, maar is wel lastig als je met een klus bezig bent.

Snelle levering en zo als verwacht

Ik Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen.

Het telefonisch contact en de adviezen zijn perfect, maar al vier dagen wordt mij verteld dat ik mijn bestelling krijg, maar dat gebeurt maar niet. De goederen zijn wel al binnen vanaf vrijdag en iedere dag wordt gezegd dat het waarschijnlijk die dag de deur uitgaat, Maar de bestelling blijft staan op leverdatum onbekend. Ik zou graag een positieve reactie geven, maar wel als mijn bestelling binnen is. Maar omdat ik nog steeds Vertrouwen in dit bedrijf heb, geef ik als aanbeveling wel een ja

Goede service en snel bezorgd

Top geregeld

Oké.

Na míjn klacht over het het bezorgen werden mijn bezorgkosten vergoed. Dat is een aardige compensatie.

Goed geregeld

Goed spul, bijna alles de volgende dag in huis, top

Goeie zaak, nalevering is minder, maar logisch

100% jullie team

Snelle levering 100% tevreden

Op zich wel netjes

Netjes. Alleen iets snellere levering

Dit is de eerste keer dat we bij INDI bestellen.

Dus nog geen ervaring over het verdere verloop. Tot nu loopt het goed.

Lekker veel, lekker snel

Supergroot aanbod, goede prijzen en hele snelle levering. Liever online bij INDI bestellen dan bij de lokale technische groothandel aan de balie gaan staan klooien.

Dikke 10 Mooi bedrijf Je kan er ook van alles vinden Op de website

Helperpark 286-1